LIKE US? SPREAD THE WORD

România este prezentă la cea de-a 42-a Adunare Generală a CEV

În acest weekend, orașul polonez Katowice găzduiește două evenimente foarte importante pentru voleiul continental. Pe de o parte semifinalele și finalele Campionatului European masculine, pe de alta, lucrările celei de-a 42-a Adunări Generale a Confederației Europene de Volei (CEV). Federația Română de Volei este reprezentată la aceste lucrări de președintele Adin Cojocaru și de vicepreședintele Mihai Duță.

Au avut loc mai mult ședințe, atât discuții în plen, cu toți delegații celor 51 de țări prezenți la Katowice, cât și discuții pe grupuri de lucru zonale, în încercarea de a găsi noi metode de creștere a numărului de competiții, dar și de popularizare a voleiului.

De asemenea, președintele CEV, Aleksandar Boričić, a adresat mulțumiri publice Federației Române de Volei pentru organizarea ireproșabilă a grupei D din cadrul Campionatului European feminin, dând exemplu țara noastră în acest sens în timpul Adunării Generale.

Pe lângă participarea la ședințe, reprezentanții federațiilor continentale au avut privilegiul de a asista, sâmbătă, în calitate de invitați speciali, la semifinalele Campionatului European. Aceștia se vor afla în tribune și duminică, atunci când vor avea loc finalele competiției.

cev romania 1024x820 1 - FRVolei
adunarea generala CEV - FRVolei
adunarea generala CEV zonal meetings 1024x683 1 - FRVolei
ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors