LIKE US? SPREAD THE WORD

România la debut în Golden League: Drumul către glorie începe la Baku

Sergiu Stancu – Drumul către glorie începe la Baku

Echipa națională masculină a României se pregătește de debutul în primul turneu Golden League din acest an, care va avea loc la Baku. Sub conducerea selecționerului Sergiu Stancu, echipa se îndreaptă către Azerbaidjan cu multă încredere în potențialul său. Primul meci, programat pentru 17 mai, îi va aduce față în față cu gazdele din Azerbaidjan, într-o confruntare așteptată cu extrem interes. Apoi, pe 18 mai, România va întâlni echipa din Ucraina, într-un alt duel incitant care promite să ofere spectacol și tensiune pe teren.

Sergiu Stancu, selecționerul echipei naționale, a făcut o analiză atentă a celor doi adversari. Cu un ochi vigilent asupra strategiilor și punctelor slabe ale acestora, Stancu și-a pregătit echipa pentru a aborda fiecare meci cu determinare și adaptabilitate. Cu o combinație de experiență și tineri talentați în rândurile sale, echipa României este hotărâtă să ofere o prestație impresionantă și să își construiască un parcurs solid în cadrul turneului Golden League.

Pentru fanii pasionați, TVR Sport va transmite meciurile de acasă ale echipei naționale, cele de la turneul 2 de la Râmnicu Vâlcea, programat între 24 și 26 mai. Pentru restul partidelor, există opțiunea de a le urmări pe platforma CEV, contra cost. Cu susținerea fanilor și cu hotărârea jucătorilor, echipa națională masculină a României este pregătită să facă față provocărilor și să-și reprezinte țara în cel mai bun mod posibil în acest turneu de prestigiu.

 

Sergiu Stancu, selecționerul echipei naționale de volei masculin a României - Golden League
Sergiu Stancu, selecționerul echipei naționale de volei masculin a României – Golden League

CITESTE SI:

România, în căutarea drumului spre Campionatul Mondial: Perspectivele lui Sergiu Stancu

Golden League: „Tricolorii” își propun să atingă Final Four-ul din Croația – interviu cu Mircea Peța

Golden League: Echipa națională de volei masculin a României își începe cursa spre glorie – Interviu cu Bela Bartha

Naționala masculină a României în pregătiri pentru debutul în Golden League: Focus pe performanță și determinare – Interviu cu Vlad Kantor

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors