LIKE US? SPREAD THE WORD

Rapid București – Gloria Noii Campioane într-un Festival de Volei la Cupa României (Masculin)

Într-un weekend plin de pasiune pentru volei, Sala Sporturilor din Mioveni a fost martora unui adevărat spectacol sportiv, culminând cu victoria echipei Rapid București în Final 4 al Cupei României (Masculin). Cu atmosfera electrizantă și aproape 2000 de spectatori entuziaști, evenimentul a fost un triumf al voleiului masculin românesc.

Semifinalele au adus surprize și momente de tensiune, iar Rapid București a făcut senzație învingând campiona en-titre, Arcada Galați, cu un scor de 3-1, după ce aceștia au câștigat primul set cu 25-20. În cealaltă semifinală, Steaua București a învins Dinamo cu 3-1, într-un meci spectaculos ce a anticipat o finală de excepție.

Rapid Bucuresti Campioana Cupa Romaniei 2024

Finala a fost un adevărat festival de volei, iar Rapid București a confirmat statutul de echipă de excepție învingând CSA Steaua București cu 3-1, într-un meci extrem de disputat. Atmosfera din sala plină de suporteri înflăcărați a adus un plus de intensitate și dramatism fiecărui schimb de minge.

Echipa Rapid București, condusă cu măiestrie de antrenorul sârb Dragan Kobiljski, a reușit să își etaleze calitățile și să demonstreze determinarea în lupta pentru titlul de campioană. Cu un lot impresionant de jucători străini de mare valoare, precum Amir Ghafour (IRI), Aliasghar Mojarad (IRI), Nicola Marechal (FRA), Christian Fromm (GER) și Dejan Vincic (SLO), Rapid a făcut furori pe teren.

Gloria Noii Campioane – DA CLICK AICI ȘI CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE ZIARESIREVISTE.RO

Rapid Bucuresti Campioana Cupa Romaniei 2024Rapid Bucuresti Campioana Cupa Romaniei 2024 - Adin Cojocaru, Marian Stefan

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors