LIKE US? SPREAD THE WORD

Peste 100 de antrenori români prezenți la întâlnirea on-line cu Giovanni Caprara

Antrenorul italian al formației CSM Târgoviște, Giovanni Caprara (59 de ani), a fost invitatul primei întâlniri on-line organizate în acest an de Federația Română de Volei și Colegiul Central al Antrenorilor.

Campion mondial cu naționala Rusiei în 2006 și de patru ori câștigător al Champions League, domnia sa a prezentat o temă extrem de importantă în pregătirea jucătoarelor și jucătorilor: ”PRELUAREA DIN SERVICIU: tehnica de execuție și mijloacele specifice de învățare și perfecționare”.

preluare - FRVolei
S-a lucrat și cu exemple concrete, din meciuri

Timp de două ore, peste 100 de tehnicieni români au urmărit cu foarte mare interes prelegerea antrenorului italian, care este unul dintre cei mai valoroși antrenori din lume la ora actuală. Federația Română de Volei îi mulțumește pe această cale lui Giovanni Caprara pentru participare și implicare.

participanti - FRVolei
Peste 100 de antrenori au ascultat prelegerea italianului Giovanni Caprara

Aceasta a fost doar prima întâlnire on-line organizată în 2022 de Federația Română de Volei, împreună cu Colegiul Central al Antrenorilor. Cele două foruri și-au propus să organizeze periodic întâlniri on-line cu teme atractive și de noutate, privind perfecționarea profesională a antrenorilor.

preluare statistica - FRVolei
Antrenorilor le-a fost reamintită și importanța statisticii
preluare 1 - FRVolei
Poziția corectă la preluare a fost unul din punctele importante de discuție
participanti 1 - FRVolei
Peste 100 de antrenori au ascultat prelegerea italianului Giovanni Caprara
ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors