LIKE US? SPREAD THE WORD

Naționala feminină a României joacă joi în semifinalele Golden League 2022. Meciul va fi în direct pe Youtube

Naționala feminină a României va juca joi în semifinalele Golden League. Meciul va fi în direct pe Youtube.

Joi, 16 iunie, de la ora 19.00, România va juca în Cehia, la Prostejov, contra naționalei țării gazdă, în penultimul act al Golden League la volei feminin. Partida se va disputa într-o singură manșă, iar învingătoarea va juca duminică, 19 iunie, finala competiției, pe terenul învingătoarei meciului dintre Franța și Croația. Semifinala dintre cele două va avea loc tot joi, dar la Orleans, de la ora 21.00.

Meciul de joi seară are și o altă miză: învingătoarea se va califica la Challenger Cup 2022, care va avea loc în Croația, la Zadar, în perioada 28-31 iulie. Câștigătoarea acestui turneu se va califica pentru ediția 2023 a Volleyball Nations League (VNL).

Francesca Alupei, noutatea din lotul României

Echipa noastră a ajuns miercuri în Prostejov, cu o noutate în lot: Francesca Alupei. Aceasta și-a și-a încheiat primul an la UCLA, unde a studiat și a jucat în campionatul universitar nord-american de volei.

Dacă România s-a calificat în semifinale din postura de câștigătoare a grupei C, cu 3 victorii (3-2 cu Ucraina, 3-2 și 3-0 cu Ungaria) și o înfrângere (1-3 cu Ucraina), Cehia a ajuns în această fază din postura de lider al grupei B. Cehoaicele au obținut 3 victorii (3-0 cu Croația, 3-0 și 3-1 cu Slovacia) și au suferit o înfrângere (1-3 cu Croația).

Partida de joi dintre Cehia și România va putea fi urmărită în direct pe pagina de Youtube European Volleyball. AICI aveți link pentru acest meci.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors