LIKE US? SPREAD THE WORD

Miercuri, CSO Voluntari, CSM Lugoj și Rapid joacă retururile 16-imilor în cupele europene feminine

Miercuri echipele românești de volei feminin au o zi plină în cupele europene. Cinci formații vor evolua în toate cele trei competiții continentale.

Dacă despre partidele pe care CSM Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște le vor disputa în etapa a doua a Ligii Campionilor ați putut citi AICI, iată în continuare programul celorlalte trei formații care vor evolua miercuri în manșa retur al 16-imilor de finală ale Cupei CEV, respectiv Cupei Challenge.

Unica noastră reprezentantă în Cupa CEV, CSO Voluntari, va juca, de la ora 17.00, contra formației poloneze Budowlani Łódź. Foarte important de știut: meciul va avea loc în sala “Unirea” din Dobroești. În tur, polonezele s-au impus cu scorul de 3-0. Pentru a se califica, româncele au nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1, după care să se impună și în ”setul de aur”.

În Cupa Challenge avem două reprezentante: CSM Lugoj și Rapid. CSM Lugoj va juca în propria sală, de la ora 18.30, contra formației turce PTT Ankara. În tur scorul de 3-2 pentru adversare, astfel că o victorie de trei puncte a echipei noastre în meciul retur le va califica pe lugojence în optimile de finală. Un eventual succes cu 3-2 va duce meciul în ”setul de aur”.

Învingătoare cu 3-1 în manșa tur, Rapid va juca miercuri în deplasare, contra formației TJ Ostrava (Cehia). Partida va începe la ora 19.00 și, pentru a-și asigura calificarea directă, fără emoțiile ”setului de aur”, formația bucureșteană are nevoie de două seturi câștigate.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors