LIKE US? SPREAD THE WORD

Cupa României programează miercuri patru meciuri. Unul la feminin și trei la masculin

Miercuri avem mai multe meciuri programate în Cupa României, atât la volei masculin, cât și feminin.

La feminin, singura partidă din program este returul primei faze a competiției. De la ora 18.30, FC Argeș va primi vizita formației CSM Știința Bacău. Partida tur s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru piteștence.

Până acum, s-au mai calificat în Faza a II-a Rapid, Dinamo și CSM București, această din urmă fără să joace. Direct în faza secundă au fost acceptate echipele cel mai bine clasate ale sezonului trecut din Divizia A1: CSM Volei Alba Blaj, CSM Târgoviște, CSO Voluntari și CSM Lugoj.

La masculin se dispută tot miercuri trei meciuri din turul fazei secunde. De la ora 17.00, Explorări Baia Mare va juca împotriva Stelei, de la ora 17.30, Dinamo va primi vizita celor de la SCM Zalău, în timp ce de la ora 18.00, SCMU Craiova va întâlni, pe propriul teren, pe Unirea Dej. Returul acestui meci va avea loc joi, 22 decembrie, de la ora 17.00, tot în sala Polivalentă din Craiova. Toate meciurile vor putea fi văzute în direct pe paginile de Facebook ale echipelor gazdă.

Până acum se cunoaște o primă echipă calificată în turneul Final Four al Cupei României, care va avea loc anul viitor. Aceasta este Arcada Galați, care a trecut cu o dublă victorie cu 3-0 de Universitatea Cluj, ambele meciuri disputându-se zilele trecute, la Galați.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors