LIKE US? SPREAD THE WORD

A ÎNCEPUT FESTIVALUL DE VOLEI PENTRU COPII – ”KIDS VOLLEYBALL”

Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani este în aceste zile cucerit de râsetele și veselia celor mai mici practicanți ai voleiului. Fete și băieți de la zece cluburi din țară participă, până duminică, la o nouă ediție a Festivalului de volei pentru copii – ”Kids Volleyball”.

➡ Adresat copiilor cu vârste între 9 și 11 ani, Festivalul a început joi, iar scopul lui este obișnuirea juniorilor mici cu modalitatea de desfășurare a unei competiții, printr-o pregătire adaptată specificului unei tabere de instruire. De altfel, chiar dacă se dispută meciuri între echipe, acestea nu sunt oficiale și nu se va face un clasament, toată lumea fiind câștigătoare la final.

➡ Toate cheltuielile de cazare, masă, transport și teste antigen necesare desfășurării festivalului voleibalistic sunt suportate de Federația Română de Volei, pe baza unui buget propriu.

 La actuala ediție participă următoarele 10 echipe, fiecare fiind formată din 8 sportivi (pot participa și echipe mixte, formate din fete și băieți).

– CS Muscel Câmpulung

– ACS Kinder Suceava

– ACS Champions Sibiu

– CS Laguna Constanța

– CSV Craiova

– CSS 2 București

– CSS Unirea Iași

– CSM București

– CTF Mihai I București

– CS Medgidia

#FRVolei#volei#KidsVolleyball#romanianvolleyball#Izvorani

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors