LIKE US? SPREAD THE WORD

Încep înscrierile pentru Kids Volleyball. Anul acesta va fi organizat în perioada 17-20 noiembrie

FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE VOLEI anunță organizarea “KIDS VOLLEYBALL” pentru copii – fete și băieți cu vârstele cuprinse între 7-9 ani, în perioada 17 – 20 noiembrie 2022  la Complexul Sportiv Izvorani. 

Cheltuielile de cazare, masă și tot ce implică desfășurarea actiunii sunt suportate de F.R.Volei pe baza unui buget propriu. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către echipele participante.

Pentru desfășurarea “KIDS VOLLEYBALL” sunt asteptate 10 echipe de copii – fete si băieți, formate din 8 sportivi, plus 1 antrenor.

Proiectul vizează:

  1. În principal promovarea şi dezvoltarea voleiului, prin atragerea copiilor din clasele primare spre practicarea acestui sport, lărgirea bazei de selecţie, implementarea unui program unitar de antrenamente, angrenarea copiilor cu vârste cuprinse între 7-9 ani în diverse competiţii specifice vârstei lor, creşterea numărului de potențiali sportivi legitimaţi şi, nu în ultimul rând, creşterea numărului de profesori/antrenori cu specializare volei. 
  2. În secundar încearcă să devină un mod de joc specific voleiului, la clasele primare, în cadrul lecțiilor de educație fizică, prin introducerea lui în programa scolară.

AȘTEPTĂM CU INTERES ÎNSCRIEREA PRIMELOR 10 ECHIPE CARE VOR PARTICIPA LA FESTIVAL, până la data de 10.11.2022, pe adresa frvolei@frvolei.ro

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors