LIKE US? SPREAD THE WORD

Hotărârile Consiliului Director al FRV din data de 6 octombrie 2022

1. A fost prezentată activitatea Federației Române de Volei de la precedenta ședință a Consiliului Director.

2. Au fost prezentate și aprobate detalii referitoare la disputarea Supercupei României la volei feminin, competiție programată în perioada 21-23 octombrie, la Mioveni. Prima zi va fi destinată antrenamentelor oficiale, semifinalele urmând să aibă loc sâmbătă, 22 octombrie, iar finala duminică, 23 octombrie.

3. A fost prezentată o informare referitoare la desfășurarea Consfătuirii Anuale a Colegiului Central al Arbitrilor, care a avut loc la Cluj-Napoca.

4. A fost aprobată deplasarea reprezentanților Federației Române de Volei la tragerea la sorți a grupelor turneelor finale ale Campionatelor Europene (masculin și feminin) din 2023. Aceasta va avea loc la 16 noiembrie, în Italia.

5. A fost aprobată deplasarea reprezentanților Federației Române de Volei la Sofia, la 17 octombrie, la ceremonia prilejuită de Aniversarea împlinirii a 100 de ani de către Federația Bulgară de Volei.

5. A fost aprobată afilierea la FRV a CSM Corona Brașov.

6. Au fost aprobate protocoalele de colaborare dintre Știința Bacău și CSS Bacău, dintre CSM Volei Alba Blaj și ACS Atomic Blaj (ambele la feminin) și dintre Știința Explorări Baia Mare și CSS 2 Baia Mare (la masculin).

7. A fost aprobat Buletinul Informativ al FRV nr. 48/ 2022.

8. S-a stabilit ca în cazul voleibaliștilor străini pentru care au fost făcute toate demersurile necesare legitimării și pentru care a fost plătită taxa de transfer către federația de origine până la finalul perioadei prevăzute de regulamentul FRV, dar care nu au primit cartea verde din motive independente de clubul din România, să se acorde o perioadă de maximum 30 de zile în care să se poată aștepta cartea verde. Până la sosirea acesteia, sportivii nu vor avea drept de joc. Aceeași regulă se va aplica și în cazul transferurilor de la echipele feminine.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors