LIKE US? SPREAD THE WORD

Hotărârile Consiliului Director al FRV din data de 14 septembrie 2022

1. A fost prezentată activitatea Federației Române de Volei de la precedenta ședință a Consiliului Director.

2. A fost prezentată o informare referitoare la desfășurarea Consfătuirii Comisiei Centrale  a Observatorilor, care a avut loc la Piatra Neamț.

3. Au fost aprobate premierile colectivelor loturilor de senioare/ seniori pentru obținerea calificărilor la turneele finale ale Campionatelor Europene din 2023.

4. A fost aprobată deplasarea reprezentanților Federației Române de Volei la Congresul FIVB și Adunarea Generală a CEV, în Olanda (21-25 septembrie).

5. Au fost aprobate afilieri, reafilieri, fuziuni sau protocoale de colaborare, după cum urmează:

– A fost aprobată afilierea la FRV a CSM Bacău.

– A fost aprobată reafilierea CS Constructorul Familia București.

– A fost aprobată fuziunea cluburilor ACS VC Zalău 2005 și SCM Zalău, echipa urmând să poarte numele SCM Zalău.  

– Au fost aprobate protocoalele de colaborare dintre CSM Constanța și CSS 1 Constanța, dintre Știința Bacău și CSS Bacău (masculin) și CSM Bacău și Știința Bacău la feminin, echipa urmând ca în campionatul 2022/ 2023  să poarte denumirea de CSM Știința Bacău.

6. S-a stabilit că dacă un transfer este inițiat pe platformă până cu o zi înaintea începerii competițiilor naționale (Supercupa la masculin, respectiv la feminin), el va putea fi finalizat până cu o zi înaintea startului Diviziei A1 la masculin, respectiv la feminin.

7. Toate echipele de Divizia A1, atât la masculin, cât și la feminin, vor primi din partea Federației Române de Volei câte un roll-up cu siglele partenerilor și sponsorilor, care se va afla obligatoriu pe fundal la toate activitățile media.

8. S-a stabilit că toate cluburile de Divizia A1, atât la masculin, cât și la feminin, trebuie să-și construiască – dacă nu au deja – o pagină oficială de Facebook și o pagină oficială de Instagram. Acolo vor posta, în decurs de maximum două ore de la terminarea meciurilor de pe teren propriu, în mod obligatoriu, 10 fotografii din timpul partidei disputate în propria sală și două materiale video (interviuri) cu reprezentanți ai ambelor echipe. Interviurile se vor realiza având în fundal roll-up-urile primite din partea Federației Române de Volei.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors