LIKE US? SPREAD THE WORD

Echipele românești și-au aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor

Echipele românești care vor participa în Liga Campionilor la volei și-au aflat vineri adversarele din faza grupelor.

La feminin vom fi reprezentați de campioana CSM Volei Alba Blaj și de vicecampioana CSM Târgoviște. Fostă finalistă a competiției în 2018, CSM Volei Alba Blaj va face parte din grupa B, alături de echipa italiană Vero Volley Monza, cea franceză Volero le Cannet și de formația ucraineană SC ”Prometey” Dnipro.

Debutantă în această competiție, CSM Târgoviște face parte din grupa E, alături de formațiile Chemik Police (Polonia), Eczacibasi Istanbul (Turcia) și Marița Plovdiv (Bulgaria).

Arcada Galați trebuie să treacă de două tururi preliminare pentru a ajunge în grupă

La masculin, Arcada Galați, campioana României, are de trecut de două tururi preliminare pentru a ajunge în grupele principale. Dacă o va face, va juca în grupa B, alături de Berlin Recycling Volleys (Germania), Aluron CMC Warta Zawiercie (Polonia) și Halkbank Ankara (Turcia).

Pentru a ajunge în Grupa B, Arcada, care e direct calificată în turul 2 preliminar, trebuie să treacă mai întâi de formația bulgară Hedar Pazardzhik (prima manșă e la 5 octombrie, în deplasare). Apoi, în turul al treilea, decisiv pentru calificarea în grupă, să joace contra învingătoarei dintre formația croată Mladost Zagreb și câștigătoarea meciului dintre Mladost Brcko (Bosnia și Herțegovina) și Lindaren Volley Amriswil (Elveția).

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors