LIKE US? SPREAD THE WORD

GOLDEN LEAGUE (M) / Pierdem cu Turcia, 2-3, dar avem viitor

România s-a luptat de la egal la egal cu Turcia, în etapa a patra a Golden League, grupa B. ”Tricolorii” au cedat clar, primul set, 18-25, dar apoi au prins încredere, au jucat cu mai mult curaj și turcii au fost puși în dificultate.

Alexandru Rață, Adrian Aciobăniței, Marian Bala au pus tunurile pe echipa oaspete și turcii au început să-și arate părțile vulnerabile. Am luptat eroic, am crezut în șansa noastră, iar România a câștigat setul 2, 25-23, și apoi și pe al treilea, 27-25.

Speram la o nouă victorie în fața uneia dintre reprezentativele de top ale Europei, dar parcă ne-am speriat de ce putem realiza. Turcii au început să aibă eficiență în atac, au servit din ce în ce mai bine, iar preluarea României nu a mai fost la fel de sigură.

Situația la seturi s-a egalat după 25-19 pentru naționala Semilunei în setul 4. În decisiv însă, tot oaspeții au fost mai guri pe ei, mai hotărâți, și în final au câștigat clar, 15-6.

Alexandru Rață, cu 22 de puncte, a fost cel mai bun realizator al României. Au urmat Marian Bala 12, Bela Bartha 7, Robert Vologa 6, Rareș Bălean 5, Gabriel Cherbeleață 3, Claudiu Dumitru 2, Marius Iftime 2, Robert Călin 1.

E un punct câștigat de către echipa antrenată de Sergiu Stancu, dar înainte de toate e o evoluție care ne arată că avem de unde construi. Că avem speranțe pentru viitor.

Urmează jocul cu Danemarca, pe 14 iunie, de la ora 17:00, iar apoi cel cu Portugalia, din 18 iunie,  tot la Brașov, în Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu Colibași”.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors