LIKE US? SPREAD THE WORD

GOLDEN LEAGUE (M) / Alexandru Rață: ”E la îndemâna noastră să batem Danemarca și Portugalia!”

MVP-ul partidei cu Turcia, de la Brașov (2-3), Alexandru Rață a vorbit despre jocul ”tricolorilor”, despre obiectivul echipei de a se salva de la retrogradare și despre ultimele două întâlniri în Golden League.

Despre startul în Golden League…

Am început grupa mai greu, nu am avut timp ca echipa să se omogenizeze, nu exista o conexiune între noi. Cu timpul, am început să ne simțim mai bine. Meciul din Turcia ne-a descătușat, a fost o atmosferă superbă. E foarte plăcut să joci cu 12.000 de fani în tribune

Despre Turcia…

Cred că Turcia este cea mai valoroasă echipă din grupă. Asta o demonstrează și clasamentul, valoarea individuală a jucătorilor. Majoritatea joacă în campionate foarte puternice, au experiența meciurilor grele

Despre Danemarca…

Meciul cu Danemarca e capital. Ne-au bătut în tur, i-au învins și pe portughezi, dar cred că e la îndemâna noastră să câștigăm și noi la Brașov. Și cu ei, și cu Portugalia. Avem nevoie de puncte pentru a scăpa de retrogradare. Ăsta e obiectivul, dar cred că este un obiectiv realizabil. Trebui să arătăm mai multă constanță, venim după două jocuri în care, zic eu, am arătat destul de bine, cele cu Turcia. Ca să obții victorii, să câștigi, trebuie să îți ridici nivelul și asta ne dorim și noi. Altfel, sportul și voleiul în cazul nostru, nu iartă.

Despre fani și atmosferă…

Nu mă gândesc la vacanță, vom avea timp și de vacanță. Acum trebuie să ne focusăm pe cele două meciuri rămase de disputat. Trebuie să dăm tot ce putem în aceste întâlniri! Mi-aș dori să avem în tribune câți mai mulți spectatori, să fie o atmosferă frumoasă, așa cum a fost și în disputa cu Turcia.

Biletele la meciuri se pot achiziționa de pe site-ul https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-turneu-volei-golden-league-romania-danemarca-86758/ sau de la casele se bilete ale Sălii Sporturilor din Brașov. Accesul general este de 20 de lei, elevii, studenții și pensionarii plătesc 10 lei, iar copiii sub 14 ani au acces gratuit.

DSC 9962 1024x683 1 - FRVolei

Clasament grupa A

  • 1. Turcia              4             3             1             11-7       8
  • 2. Portugalia       4             2             2             9-6         7
  • 3. Danemarca     4             2             2             6-7         6
  • 4. România         4             1             3             5-11       3

Meciurile României în Golden League

  • Portugalia-România         3-0
  • Danemarca-România      3-0
  • Turcia-România                2-3
  • România-Turcia                2-3
  • 14.06.2023          România-Danemarca
  • 18.06.2023          România-Portugalia
ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors