LIKE US? SPREAD THE WORD

GOLDEN LEAGUE (F) / România pierde în Slovacia 1-3

Naționala feminină a cedat ultimul meci din grupa B a Golden League, 1-3 la Nitra, și termină pe ultimul loc grupa.

Am început slab jocul, nici atacul și nici preluarea nu au fucționat la parametrii optimi, iar ”tricolorele” au cedat primele două seturi cu același scor: 18-25. Apoi, cu servicii mai bune, îndeosebi prin Adelina Ungureanu și Elizabet Inneh, România a câștigat setul 3, 25-19.

Am sperat că ducem meciul în decisiv, dar în cele din urmă Slovacia s-a impus în setul 4, 25-23. De altfel, adversarele ne-au fost superioare la toate capitolele. 38% – 30 % la atac, 18-12 la blocaje, 34% – 27% la preluare. Încheiem actuala campanie a Golden League cu o singură victorie și trei înfrângeri, dar să nu uităm ghinioanele de pe parcurs, cu accidentările a trei jucătoare importante: Rodica Buterez, Georgiana Popa și Diana Ariton.

Au punctat pentru România: Inneh 18 puncte, Ungureanu 15, Denisa Ionescu 7, Raisa Ioan 6, Adriana Matei 5, Iuna Zadorojnai 3, Ramona Postea 2.

Ar mai fi de remarcat debutul în partia din Slovacia, la doar 17 ani, a mezinei lotului nostru, Antonia Gheți. ”Tricolorele” se întorc acasă și după câteva zile libere vor începe pregătirile pentru Campionatul European din Italia.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors