LIKE US? SPREAD THE WORD

GOLDEN LEAGUE (F) / ”Mulțumim Piteștiului pentru condițiile oferite aici!”

Naționala feminină de volei a României va juca joi, de la ora 17:00, în Pitești Arena, al doilea meci pe teren propriu în grupa B a Golden League. ”Tricolorele” vor întâlni Cehia, locul 10 în clasamentul european, și își doresc o nouă victorie după cea obținută în partida tur, de la Ostrava (3-1).
Înaintea partidei cu Cehia, a avut loc o conferință de presă la Primăria Pitești la care au fost prezenți antrenorul reprezentativei României, Guillermo Naranjo Hernandez și căpitanul ”tricolorelor”, Adelina Ungureanu. Gazde au fost primarul Piteștiului, Cristian Gentea, și antrenorul echipei de volei FC Argeș Pitești, Paul Bogdan.
”Mulțumim Pitești pentru felul cum echipa națională a fost primită aici. Ne bucurăm de toate condițiile. Ne antrenăm și jucăm într-o sală ultramodernă, ne simțim foarte bine. Vrem acum să facem un rezultat bun care să mulțumească pe toată lumea”, a declarat antrenorul Guillermo Naranjo.


”Piteștiul este o gazdă primitoare pentru echipa României. Sper ca joi să obținem un nou succes în Golden League și să ne apropiem de calificarea în semifinale. Am încredere în echipa mea și vom lupta pentru a câștiga”, a spus căpitanul României, Adelina Ungureanu.
Primarul Cristian Gentea a urat succes echipei României în partida cu Cehia, ultimul de pe teren propriu în grupa B. Dacă România se va califica în semifinalele Golden League, atunci meciul cu viitoarea adversară va avea loc, tot la Pitești.

DSC 9761 1 1024x684 1 - FRVolei

La final, întreg lotul României a făcut poze în fața Primăriei Pitești. ”Tricolorele” îi invită pe piteșteni la meci pentru a le susține la disputa cu Cehia. Biletele sunt disponibile pe biletesmart.ro sau la casele de bilete ale Pitești Arena.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors