LIKE US? SPREAD THE WORD

GOLDEN LEAGUE / Danemarca-România 3-0. O partidă de uitat

Naționala României a pierdut miercuri seara al doilea meci în grupa A din Golden League, 0-3 la Middelfart, cu reprezentativa Danemarcei.

Nimic nu a funcționat în jocul ”tricolorilor”. Danemarca a servit exact, în forță, preluarea României a tremurat, iar punctele s-au dus în partea nordicilor, 25-19.

România a jucat mai bine în setul 2, dar au urmat iar momente de cădere. Am avut șansa de a egala situația, dar de la 23-22 pentru noi, jucătorul de la Arcada Galați, Oskar Madsen a servit excelent și Danemarca a luat setul, 25-23.

Setul 3 a fost fără istoric, încheiat la 16 pentru gazde.

Alexandru Rață 10 puncte, Gabriel Cherbeleață 7, Marius Iftime 5, Andrei Butnaru 5, Rareș Bălean 4, Robert Vologa 4, Cristian Bartha 1 și Robert Călin 1 au fost realizatorii României.

Urmează disputa din Turcia, pe 4 iunie, după care elevii lui Sergiu Stancu vor ajunge la Brașov pentru partidele retur, în ordine cu Turcia (10 iunie), Danemarca (14 iunie) și Portugalia (18 iunie).

În primul meci, România a cedat 0-3 în Portugalia, iar tot în prima etapă, Turcia a trecut de Danemarca, în deplasare, 3-0.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors