LIKE US? SPREAD THE WORD

Federația Română de Volei, parte a proiectului CEV, ”Joacă volei, crește cu el 2.0”

Federația Română de Volei se numără printre cele șapte entități naționale acceptate de Confederația Europeană de Volei (CEV) în proiectul denumit “Play Volleyball, grow with it 2.0” – PVGW2.0 (n.r. ”Joacă volei, crește cu el 2.0”). România participă în cadrul acestui program cu un proiect inițiat de Federația Română de Volei.

Pentru început, proiectul va fi implementat în nouă școli generale, iar dacă va avea succes, atunci numărul lor și, implicit, al copiilor participanți, va fi mărit.

Scopul acestui proiect, care va fi implementat cu ajutorul finanțării venite din partea Confederației Europene de Volei, este acela de a atrage spre mișcare și spre volei cât mai mulți copii din ciclul primar. Acest lucru se va realiza prin consolidarea cooperării dintre cluburile de volei și școli și prin extinderea cunoștințelor profesorilor de educație fizică și antrenorilor cluburilor de volei.

Conform CEV, ideea proiectului PVGW2.0 este de a construi și de a disemina un program educațional care să includă conținut specific voleiului și de protejare a conștientizării la nivel de bază, care să le permită copiilor și profesorilor/ antrenorilor să participe și să contribuie la o învățare mai activă și diversificată.

Misiunea acestui proiect este aceea de a se asigura că mai mulți copii stabilesc o conexiune puternică și o asociere cu sportul distractiv și incluziv, în timp ce își construiesc obiceiuri sănătoase. Pe lângă obiectivele principale de inspirare a copiilor către mișcare și activitate, este și acela de a proteja mediul, toate activitățile urmând să se desfășoare în acest sens.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors