LIKE US? SPREAD THE WORD

CSM Lugoj, victorie clară, Rapid, învinsă la limită în prima manșă a optimilor de finală ale Cupei Challenge (f)

Începute joi seara și încheiate după miezul nopții – conform orei României – cele două meciuri susținute de echipele românești în Cupa Challenge la volei feminin au avut rezultate diferite.

CSM Lugoj nu a avut nici o problemă în a se impune cu scorul de 3-0 (25-17, 25-21, 25-15) pe terenul celor de la Kairos Ponta Delgada, din Portugalia. Cu 14 puncte, Ruban a fost cea mai bună marcatoare a meciului.

Au jucat pentru CSM Lugoj: Ruban (14), Martiniuc (8), Bezhandolska (6), Roman (4), G. Popa (4), Rus (2), Grbic (1), Străchinescu (1), Anghelache (1), Ad. Popa (libero). Nu a jucat: Gemănariu. Antrenor: Ugljesa Segrt.

Partida retur va avea loc miercuri, 18 ianuarie, de la ora 18.30, la Lugoj. În sferturile de finală, CSM Lugoj ar putea juca împotriva învingătoarei dublei manșe dintre Aris Salonic și Asterix Avo Beveren. În primul meci, formația belgiană s-a impus în deplasare, cu scorul de 3-1.

csm lugoj bucurie cupa challenge 1 - FRVolei
Bucuria victoriei formației CSM Lugoj (FOTO: Facebook/ CSM Lugoj)

Cea de-a doua echipă românească din optimile Cupei Challenge, Rapid, a fost învinsă cu scorul de 3-2 (22-25, 28-26, 25-21, 23-25, 15-10), tot în Portugalia. AJM FC Porto a salvat două mingi de set în actul secund, pe care l-a câștigat cu 28-26. Cu 23 de puncte, cubaneza Ailama Cese Montalvo a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre.

Returul va avea loc miercuri, 18 ianuarie, de la ora 17.00, în sala Rapid, acolo unde bucureștencele au nevoie de o victorie de trei puncte pentru a se califica în sferturi. În următoarea fază, rapidistele ar urma să joace contra unei echipe din Serbia: Jedinstvo Stara Pazova sau ZOK UB. În prima manșă, ZOK s-a impus cu 3-2 în deplasare.

Au jucat pentru Rapid: Cese Montalvo (23), Baciu (18), Dimitrova (18), Drîmboi (12), Ariton (8), Guedpard (3), Jeremic (-), Lee Dayeong (-), Albu (libero). Antrenor: Branko Gajic.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors