LIKE US? SPREAD THE WORD

EURO 2023 / SEN-ZA-ȚIO-NAL! România a bătut campioana olimpică, Franța cu 3-1!

Băieții noștri scriu istorie la Campionatul European. În grupa de la Tel Aviv, echipa antrenată de Sergiu Stancu a reușit a treia victorie consecutivă. Și ce succes! A învins într-o manieră categorică Franța, nimeni alta decât campioana olimpică, echipa care avea maximum de puncte după trei partide.

Băieții noștri au făcut meciul anului! Au jucat ca o echipă, s-au bătut pentru orice minge și au câștigat! Nu s-au speriat că în fața lor stăteau Ngapet, Tillie, Louati, Toniutti și celelalte vedete ale formației antrenate de Andrea Giani. Au câștigat primul set, 25-23, și deși l-au cedat clar pe cel de-al doilea, 16-25, au luat-o de la capăt.

Au profitat de fiecare greșeală a adversarilor și au închis meciul în 4 seturi, după 25-18, 25-21. Au punctat pentru România: Adian Aciobăniței 20, Alexandru Rață 12, Robert Călin 11, Marian Bala 7, Bela Bartha 5, Claudiu Dumitru 3, Sergio Diaconescu 1.

Victorie de trei seturi și acum suntem singuri de calificarea în optimi. Așteptăm să vedem de pe ce loc. Cu ajutorul rezultatelor putem termina pe 2, dar cel mai probabil pe 3.

Bravo, băieți! Mândri de voi! O echipă care are viitor, o echipă care ne face să visăm și să sperăm că ne vom întoarce acolo unde am fost cândva. HAI ROMÂNIA!

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors