LIKE US? SPREAD THE WORD

EURO 2023 / Jucăm la Varna, contra Croației! Haideți la meci să-i susținem pe băieți!

România și Croația vor fi adversare la Varna. ”Tricolorii” își vor juca șansa de a ajunge în sferturile de finală, dar nu va fi deloc ușor. Croația a pierdut în grupă cu Slovenia și Finlanda, dar a învins Bulgaria, Ucraina și Spania!

CEV a schimbat data de disputare a partidei din 9 septembrie în 8 septembrie. Așadar se va juca vineri, 8 septembrie, de la ora 17:30!

Au câțiva jucători de mare valoare, trei dintre ei care au trecut și prin campionatul României: extrema Filip Sestan (a jucat la Craiova și Arcada Galați), centrul Ivan Mihalj (Craiova), opusul Ivan Rajic (la Arcada).  Noi avem însă încredere în băieții noștri. Îi susținem și mergem cu ei mai departe. Așa cum am învins Turcia și Franța, putem bate și Croația. HAI ROMÂNIA!

Cei care vor să-și cumpere bilete pentru disputa de la Varna încă o pot face accesând următorul link.

Prețul unui bilet este de 20 leva, aproximativ 50 de lei. Copiii între 8 și 18 ani, dar și persoanele peste 65 de ani plătesc doar jumătate din prețul biletului! Așadar, cei care vor să fie alături de echipa României o pot face, la Varna. Partida România-Croația se joacă vineri 8 septembrie, de la ora 17:30! În aceeași zi, de la ora 20:30, tot la Varna, se mai dispută întâlnirea Bulgaria-Franța. Pentru acest meci trebuie luate însă bilete separat!

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors