LIKE US? SPREAD THE WORD

Echipa României Sub 20 de Ani la Volei pe Zăpadă: Cu Inima la Bakuriani pentru Medalie!

În culisele Complexului Cultural Sportiv Studențesc TEI din București, o echipă de tineri talentați voleibaliști se pregătesc cu ardoare pentru a reprezenta cu mândrie tricolorul la primul Campionat European Sub 20 de Ani de Volei pe Zăpadă, programat în perioada 1-3 martie 2024 în stațiunea montană Bakuriani din Georgia.

Sub îndrumarea dedicată a antrenorului Răzvan Ifrim, Lotul Național al României este pregătit să facă istorie și să aducă acasă o medalie. Cu rezultatele impresionante obținute în competițiile anterioare, această echipă promițătoare este hotărâtă să cucerească vârful în competiția ce adună zece echipe de top din Europa, inclusiv România, Georgia, Armenia, Turcia, Italia, Polonia, Cehia și Bulgaria.

Bakuriani Campionat European Sub 20 de Ani de Volei pe Zăpadă: Miu Ioana (CSU ASE București), Hododi Ioana (CSU ASE), Shahzada Dua Larisa (CSU ASE), Slavita Diana (CSM Sighetu Marmatiei)

Lotul României este format dintr-o echipă de excepție: Miu Ioana (CSU ASE București), Hododi Ioana (CSU ASE), Shahzada Dua Larisa (CSU ASE – vicecampioană europeană universitară pe zăpadă în decembrie 2023 în Italia și campioanele naționale la volei pe zăpadă în 2022) și Slavita Diana (CSM Sighetu Marmatiei). Aceste tinere atlete au demonstrat nu doar talentul, ci și determinarea de a excela în acest sport unic.

Bakuriani Campionat European Sub 20 de Ani de Volei pe Zăpadă: Miu Ioana (CSU ASE București), Hododi Ioana (CSU ASE)

 

Pregătirile sunt în toi, iar atmosfera în cadrul echipei este plină de spirit de echipă și determinare. Alături de cele patru jucătoare principale, se mai pregătesc la București și Baciu Maria (Provolei Arad) și Fekete Briana (Westar Arad), campioane naționale la cadete la volei pe plajă în 2023 și medaliatelor cu bronz la Campionatul Balcanic Sub 20 de Ani din Albania, vara trecută.

Una dintre stelele echipei, Shahzada Dua Larisa, este deja cunoscută pentru performanțele ei remarcabile, fiind vicecampioană europeană universitară pe zăpadă în decembrie 2023. Cu un palmares impresionant, aceasta este pregătită să conducă echipa către victorie și să împărtășească experiența ei cu coechipierele.

Echipa României pleacă la drum cu gândul ferm la obținerea unei medalii. Vicecampioane balcanice în 2023 pe zăpadă și finaliste la Wagrain la senioare, aceste sportive sunt pregătite să lupte pentru onoarea țării noastre și să transforme visul unei medalii în realitate.

Cu zece echipe din țări precum România, Georgia, Armenia, Turcia, Italia, Polonia, Cehia și Bulgaria, concurența va fi intensă, dar echipa noastră este hotărâtă să ofere un spectacol memorabil pe terenul de volei pe zăpadă din Bakuriani. Cu susținerea noastră, echipa se va simți puternică și motivată să depășească orice obstacol.

Să fim alături de aceste tinere talente și să le transmitem toată susținerea noastră. „Hai România!” este strigătul care să răsune în tribunele virtuale și să le dea energie pozitivă în drumul lor către succes. Cu inima la Bakuriani, cu sufletul alături de echipa noastră, suntem siguri că vom asista la un spectacol de excepție și că vom sărbători împreună o performanță istorică în voleiul pe zăpadă sub 20 de ani!

Baciu Maria (Provolei Arad), Fekete Briana (Westar Arad)

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors