LIKE US? SPREAD THE WORD

ECHIPA ETAPEI #9 / Top pe axa Brașov-Dinamo-Craiova

Într-o etapă cu meciuri unul și unul, e greu de ales echipa etapei. Pentru că sunt multe opțiuni. Corona Brașov, Dinamo București și SCM U Craiova au obținut victorii importante în fața unor adversari puternici. În aceste condiții au prins echipa etapei trei dinamoviști, doi brașoveni și doi craioveni.

Antrenorul etapei, pentru prima dată, Laurențiu Lică, tehnicianul care a dus nou-promovata Corona Brașov pe primul loc în Divizia A1.

Patru jucători sunt pentru prima dată în echipa ideală: Ștefan Lupu, Felix Junior, Carlo Paez și Răzvan Mihalcea. În rest, Cristiano Dos Santos, Tim Stohr și Santiago Arroyo sunt a doua oară în Top 6, în formația rundei.

Extremă: OLIVEIRA DOS SANTOS (Corona Brașov). MVP în meciul etapei, Cristiano Dos Santos a reușit 17 puncte în fața Galațiului. 71% procentajul în atac al brașoveanului, care a reușit și 5 puncte cu blocajul. 40% recepție pozitivă pentru brazilian și 20% recepție excelentă la preluare.

Centru: ȘTEFAN LUPU (Corona Brașov). Și Lupu a contribuit decisiv la victoria în fața campioanei. A reușit 7 puncte, 5 dintre ele cu blocajul. A avut 40% eficacitate în atac. De netrecut acolo, pe fileu.

Opus: FELIX JUNIOR (Dinamo București). Brazilianul a fost omul numărul 1 al alb-roșiilor în confruntarea din Giulești. 17 puncte pentru Felix Junior, dintre care un as. A avut 48% eficiență în atac. A dat siguranță și la serviciu, punând presiune pe preluarea gazdelor.

Coordonator: CARLO PAEZ (SCM U Craiova). Ridicătorul venezuelean a avut o prestație excelentă. Căpitanul Craiovei a reușit 6 puncte, 2 cu blocajul, trei ași și unul pe atac. A dat siguranță echipei în momentele grele, iar Craiova a obținut o victorie uriașă în fața Stelei.

Centru: RĂZVAN MIHALCEA (Dinamo București). Veteranul dinamovist a făcut un meci mare în fața rivalilor. A adunat 12 puncte, dintre care doi ași și trei blocaje. 48% a fost eficacitatea în faza de atac. A servit puternic și precis.

Extremă: TIM STOHR (SCM U Craiova). Neamțul revine și el în echipa etapei, de această dată după un succes în fața Stelei. 11 puncte pentru Tim Stohr, care a avut un procentaj în atac de 65%. Și pe preluare a stat foarte bine, 67% recepție pozitivă și 50% recepție excelentă.

Libero: SANTIAGO ARROYO (Dinamo București). A doua oară în echipa etapei, liberoul argentinian a dat siguranță echipei. A avut 75% recepție pozitivă și 33 % recepție excelentă.

Antrenor: LAURENȚIU LICĂ (Corona Brașov). În primul său an de antrenorat, Laurențiu Lică are un start de campionat senzațional la Brașov. A reușit să bată și campioana în etapa a noua, și nu oricum, ci cu 3-0. Corona e pe primul loc pentru că are un antrenor care iubește voleiul!

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors