LIKE US? SPREAD THE WORD

ECHIPA ETAPEI #3 – FEMININ

Învingătoare în meciul rundei, CSM Târgoviște și-a luat partea leului în echipa etapei. Trei jucătoare, plus antrenorul sunt din nou printre remarcați. Formația dâmbovițeană este neînvinsă și a avut un parcurs excelent în primele trei runde.

CSM București, formația care a produs surpriza, și a învins la Voluntari, are și ea trei jucătoare în echipa rundei. Ultima care a prins formația de top a rundei cu numărul 3 este Dalia Vîrlan, centrul de la Dinamo.

Extremă – DARYA BORIS (CSM Târgoviște). 10 puncte în contul extremei ”portocalii”. Darya a avut un procentaj de 44% pe atac și a reușit un blocaj. A avut o preluare bună de 56% și o recepție excelentă de 33%.

Centru – APOLINARIO CORREA (CSM București). Brazilianca a reușit 16 puncte, a avut un procentaj de 53% pe atac, și a contabilizat 6 blocaje. A servit foarte bine.

Opus – KADI KULLERKANN (CSM Târgoviște). MVP-ul partidei de la Târgoviște, estonianca a reușit 14 puncte, dintre care 2 blocaje și a avut un procentaj pe atac de 46%. A pus presiune pe adversare cu serviciul său.

Coordonator – PETYA BARAKOVA (CSM Târgoviște). A fost capul limpede al echipe sale. Bulgăroaica a reușit 6 puncte, dintre care un blocaj. A servit și foarte bine.

Centru – DALIA VÎRLAN (Dinamo București). Jucătoarea lui Dinamo a contribuit cu 10 puncte în victoria clară cu 3-0. A avut un procentaj în atac de 56%. A obținut 4 puncte cu blocajul.

Extremă – GUEWE DIOUF (CSM București). Principala realizatoare a CSM București în partida de la Voluntari, extrema a avut un procentaj în atac de 44%, a totalizat 19 puncte, dintre care un blocaj. A și servit foarte bine.

Libero – TERRA FERNANDES (CSM București). 26 de mingi au servit adversarele pe liberoul ”tigroaicelor”. Aceasta s-a descurcat însă foarte bine, reușind o preluare excelentă de 38% și una bună de 69%.

Antrenor – BRANKO GAJIC (CSM Târgoviște). Este a doua etapă consecutivă în care tehnicianul de la Târgoviște devine antrenorul etapei. Succesul în meciul etapei i-a adus acest statut, mai ales că formația de lângă Turnul Chindiei a câștigat detașat disputa cu Rapid, 3-0.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors