LIKE US? SPREAD THE WORD

ECHIPA ETAPEI #2 – MASCULIN

După victoria dramatică, din derbyul cu Rapid, 3-2, Steaua are cei mai mulți jucători în echipa etapei: Mircea Peța, Claudiu Dumitru, Wojciech Sobala și Lukasz Wiese. Normal că și antrenorul Stelei, Bogdan Kotnik, e tehnicianul rundei a doua.

Dinamo, victorioasă la Zalău, are și ea doi reprezentanți: Bela Bartha și Ciprian Matei. Singurul care s-a infiltrat în primul 7, între jucătorii celor două echipe bucureștene este liberoul constănțean George Gavriz, cel care a fost la bătaie cu un alt stelist, Philipp Kroiss.

Reamintim că echipa etapei se alege doar din jucătorii formațiilor învingătoare, ținându-se cont de dificultatea jocului, iar fiecare jucătoare, pe post, va fi aleasă în urma unei analize pe toate procedeele (puncte, serviciu, preluare, blocaj).

Extremă: Mircea Peța (Steaua București). MVP-ul partidei cu Rapid, extrema naționalei României a strâns 21 de puncte pentru echipa sa, dintre care un blocaj. A avut un procentaj în atac de 59%. Și la preluare a avut cifre bune, 62% recepție pozitivă și 33% excelentă.

Centru: Bela Bartha (Dinamo București). A doua etapă la rând când centrul alb-roșiilor prinde echipa etapei. Eficient, 15 puncte, 4 blocaje, 2 ași. 75% eficiență în atac. Constanță în joc pentru Bela, a servit foarte bine.

Opus: Ciprian Matei (Dinamo București). 15 puncte pentru Ciprian, care a avut un procentaj în atac de 60%. Toate mingile l-au căutat pe opusul lui Dinamo. A servit la risc, deși asta i-a adus 5 servicii greșite.

Coordonator: Claudiu Dumitru (Steaua București). El a vămuit toate mingile la construcția Stelei. A ales soluții eficiente, mai de fiecare dată. A reușit 4 puncte, dintre care două blocaje.

Centru: Wojciech Sobala (Steaua București). 10 puncte în dreptul centrului polonez, un procentaj excelent pe fileu, 67%. Și-a trecut în cont și 4 blocaje.

Extremă: Lukasz Wiese (Steaua București). Un joc solid al extremei Stelei. 19 puncte în contul său, dintre care un blocaj și 5 ași. A fost bombardierul Stelei, excepțional la serviciu. 52% procentajul său în atac.

Libero: George Gavriz (CSM Constanța). Succes extrem de important reușit de constănțeni la Baia Mare. George a pus și el umărul la victorie cu preluarea sa extrem de eficientă. Recepție bună 66%, recepție excelentă 45%. A reușit, surprinzător, și un blocaj!

Antrenor: Bogdan Kotnik (Steaua București). Tehnicianul sloven și-a condus echipa spre un succes care, la un moment dat, părea greu de realizat. Schimbări inspirate făcute, mai ales cu introducerea lui Gabriel Bontea.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors