LIKE US? SPREAD THE WORD

ECHIPA ETAPEI #11 / Formația ultimei runde din tur

Echipa etapei a 11-a, la masculin, are în componență doi debutanți. E vorba despre coordonatorul Rapidului, Dejan Vincic, dar și de antrenorul giuleștenilor, Dragan Kobiljski. În rest, toți ceilalți voleibaliști selecționați au mai făcut parte din echipa ideală.

Stelistul Mircea Peța este chiar a treia oară, în timp ce Fromm, Mojarad, Colito, Krajkovic și Toman sunt a doua oară. Altfel, în echipă sunt trei rapidiști, doi steliști, un brașovean și un gălățean. Plus antrenorul Rapidului.

Extremă: CHRISTIAN FROMM (Rapid București). Neamțul a reușit 16 puncte în disputa cu SCMU Craiova, dintre care doi ași și două blocaje. A avut un procentaj de reușită în atac de 60%, iar pe preluare, 52% din mingile jucate au fost pozitive, iar 28% excelente. Determinant în victoria în fața oltenilor.

Centru: ALIASGHAR MOJARAD (Rapid București). Centrul iranian a fost de netrecut în apărarea Rapidului. Nu mai puțin de 6 blocaje a reușit Aliasghar, care și-a mai trecut în cont și 2 ași. A contabilizat în total 13 puncte, având în atac un procentaj de reușită de 78%.

Opus: AUGUSTO COLITO (Corona Brașov). Jucătorul Coronei este al treilea marcator al campionatului și principalul realizator în echipa lui Laurențiu Lică. Corona a trecut în această etapă cu 3-0 de CSM Constanța, iar cifrele opusului echipei brașovene sunt foarte bune: 15 puncte dintre care trei cu blocajul și un as, 42% procentaj de reușită în atac.

Ridicător: DEJAN VINCIC (Rapid București). Coordonatorul de joc al Rapidului a fost cu adevărat creierul echipei. Slovenul a luat decizii bune și și-a pus în evidență coechipierii. Două puncte a reușit Vincic în fața Craiovei, ambele cu blocajul.

Centru: SIMON KRAJKOVIC (Steaua București). În disputa cu Unirea Dej, dominată categoric de Steaua, centrul slovac a reușit 12 puncte, dintre care 3 cu blocajul. A servit 5 ași! Procentajul său în atac a fost de 80%, fiind practic imposibil de oprit.

Extremă: MIRCEA PEȚA (Steaua București). 15 puncte reușite și de extrema Stelei, care a avut în atac un procentaj de 67%. Mircea a servit și el patru ași și a reușit un blocaj. Și pe recepție Peța a avut cifre bune: 56% preluare pozitivă și 33% preluare excelentă.

Libero: URBAN TOMAN (Arcada Galați). Campioana s-a impus cu 3-1 la Baia Mare, iar liberoul Urban Toman a făcut un meci foarte bun. Băimărenii au servit 24 de mingi pe sloven, dar recepția acestuia a fost de 58% pozitivă și 42% excelentă.

Antrenor: DRAGAN KOBILJSKI (Rapid București). Tehnicianul Rapidului e prima dată în această ipostază. Sârbul a terminat cu echipa giuleșteană pe locul 4 turul de campionat. În ultima etapă, a învins SCM U Craiova, fără să piardă set.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors