LIKE US? SPREAD THE WORD

DIVIZIA A1 (M). Steaua este a treia echipă care se califică în semifinale!

Steaua București este ultima echipă de pe tabloul masculin, în play-off, care accede în semifinalele Diviziei A1. Echipa ”roș-albastră” s-a impus în fața celor de la CSM Constanța cu același scor cu care o făcuse și în tur: 3-1 (25-21, 25-19, 19-25, 25-16).

Meciul de pe Litoral a fost unul dominat de bucureșteni care au câștigat primele două seturi la 21 și 19. Pe fondul unei relaxări, elevii lui Bogdan Kotnik au cedat setul 3, dar au pus apoi capăt disputei după 4 seturi într-o oră și 41 de minute. Marius Iftime (20 de puncte), Marius Peța (12) și Anastasios Aspiotis (12) au fost principalii realizatori ai Stelei, în timp ce de la gazde au ieșit în evidență Andrei Druță (15 puncte) și Milutin Nejic (14).

Dinamo (2-0 la general, cu Știința Explorări Baia Mare) și SCM U Craiova  (2-0 cu Rapid București) au obținut biletele pentru semifinale. Ultimul loc va fi stabilit în urma meciului 3 dintre campioana Arcada Galați și SCM Zalău. Partida decisivă are loc luni, 3 aprilie, ora 20:00, la Galați.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors