LIKE US? SPREAD THE WORD

DIVIZIA A1 (F). S-au stabilit primele trei semifinaliste

Volei Alba Blaj două victorii cu FC Argeș

Campioana Volei Alba Blaj nu a cedat niciun set în disputa cu FC Argeș Pitești. Miercuri seara, în Pitești Arena, ardelencele s-au impus cu 3-0 (25-22, 25-17, 25-19), la capătul unei partide care a durat doar o oră și 7 minute.

Principalele realizatoare ale disputei din Trivale au fost Yelennis Diaz Cairo (11 puncte) și Borislava Saykova (9) pentru echipa antrenată de Paul Bogdan, respectiv Gergana Dimitrova (13 puncte) și Victoriia Russu (11) pentru team-ul antrenat de Stevan Ljubicic.

Thriller în Sala Dinamo în derby-ul bucureștean

Meci extrem de disputat între Dinamo și Rapid. Giuleștencele câștigaseră disputa tur cu 3-0, dar aveau acum probleme de lot. Ridicătoarea Lee Da-Yeong s-a accidentat, iar celălalt ”setter”, thailandeza Guedpard Pornpun a avut și ea probleme medicale înaintea partidei.

Oaspetele au câștigat primul set, 25-19, dar Dinamo a revenit și s-a impus în setul 2 la 14! Setul trei avea să fie cel mai disputat. Dinamo a avut 24-18, dar nu a putut trece în avantaj. 13 mingi de set au ratat fetele lui Milos Gavrilovic. În cele din urmă, setul a trecut tot în contul Rapidului: 33-31.

Echipa antrenată de Branko Gajic avea să se impună în cele din urmă cu 3-1, obținând calificarea în semifinale. Principalele realizatoare ale partidei: Jelena Vujin (23 de puncte), Gabriela Dan (17), Ana Miron (16) pentru Dinamo, respectiv Ioana Baciu (29), Ailama Cese Montalvo (25) pentru Rapid.

CSM Târgoviște, calificare fără emoții

Vicecampioana CSM Târgoviște a ajuns și ea în careul de ași după ce a câștigat în Sala ”Elite” din Capitală și meciul doi cu CSM București. După 3-0 în tur, acum a fost 3-1 pentru echipa antrenată de Giovanni Caprara. Dâmbovițencele au trecut rapid în avantaj, 2-0 la seturi, dar l-au cedat surprinzător pe al treilea, la 15. În cele din urmă, Târgoviște s-a impus cu 3-1.

Principalele realizatoare au fost: Coreea Apolinario (22 de puncte) pentru CSM București, respectiv Ana Bjleica (26) și Jovana Mirosavljevic (15) pentru târgoviștence.

Voluntariul duce meciul în decisiv

CSO Voluntari a egalat situația la general după ce a învins, în meciul 2, în Sala ”Gabriela Szabo” cu 3-1 pe CSM Lugoj. Finalista Challenge Cup a câștigat primul set, 25-23, dar apoi a pierdut-o pe Yeuzaveta Ruban. Azera s-a accidentat și nu a mai putut evolua. Lugojul a condus și în setul doi cu 23-21, dar gazdele au câștigat patru puncte consecutive și au egalat situația la seturi.

Cu morlaul ridicat, echipa antrenată de Milan Ljubicic a pus capăt meciului după 3-1. Principalele realizatoare au fost Dijana Vukovic (20 de puncte), Eli Uattara (15), Nneka Onyejekwe (15) pentru gazde, respectiv Aliona Martiniuc (24), Georgiana Popa (11) și Veronika Bezhandolska (11) pentru Lugoj.

Meciul decisiv se va juca în Sala ”Ioan Kunst Ghermănescu” pe 1 aprilie, de la ora 18:30.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors