LIKE US? SPREAD THE WORD

Consfătuirea Anuală a Arbitrilor a avut invitați de marcă: președintele Comisiei de Arbitri a CEV, Zorica Bjelic, și arbitrul internațional Juraj Mokry

90 de arbitri care vor oficia la meciurile din Divizia A1 și din Divizia A2 în sezonul 2022/ 2023 au participat, în perioada 16-18 septembrie, la Cluj-Napoca, la Consfătuirea Anuală a Arbitrilor Români de Volei.

Întâlnirea a avut doi invitați de marcă: doamna Zorica Bjelic, președintele Comisiei de Arbitri din cadrul CEV și domnul Juraj Mokry, unul dintre cel mai bine cotați arbitri internaționali din voleiul actual.

20220917 144142 1024x461 1 - FRVolei
Doamna Zorica Bjelic le vorbește arbitrilor români la Consfătuirea de la Cluj-Napoca

În prima zi, cei doi invitați speciali, dar și oficialii prezenți la întâlnire, au fost într-o vizită oficială la Primăria Cluj-Napoca, unde a avut o întâlnire cu vice-primarul Dan Tarcea, care le-a transmis mesajul de bun venit din partea primarului municipiului, domnul Emil Boc.

arbitri primaria cluj - FRVolei
În audiență la Primăria Municipiului Cluj-Napoca

În seara zilei de vineri, cei doi invitați de marcă au avut o întâlnire cu arbitrii internaționali români, cărora doamna Zorica Bjelic le-a prezentat subiecte legate de activitatea Comisiei de Arbitri a CEV și despre viitoarele strategii din arbitrajul european.

consfatuirea arbitrilor 1 1024x599 1 - FRVolei
Staff-ul FRV alături de cei doi invitați de marcă

În timpul celei de-a doua zi a seminarului, care a fost deschis de vice-primarul Municipiului Cluj-Napoca, doamna Olah Emese, doamna Bjelic și domnul Mokry au prezentat materiale interesante despre arbitrajul la competițiile de top. Ziua s-a încheiat cu examenul teoretic anual susținut de arbitri.

arbitri cluj poza deschidere 1024x488 1 - FRVolei
Poza de grup a arbitrilor prezenți la Consfătuirea Arbitrilor de la Cluj-Napoca

Consfătuirea Arbitrilor s-a încheiat duminică, atunci când a avut loc o sesiune foarte interesantă, care a constat în discuții despre aspectele tehnice ale sezonului competițional ce stă să înceapă.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors