LIKE US? SPREAD THE WORD

O echipă pe axa Rapid – Știința Baia Mare – SCMU Craiova

În meciul etapei, Rapid a învins campioana Arcada Galați cu 3-0, iar băieții lui Dragan Kobiljski au ocupat jumătate din echipa etapei. Mai întâi, MVP-ul Amir Ghafour, apoi coordonatorul Dejan Vincic și centrul Aliasghar Mojarad.

După ce au trecut de Steaua, furnizând o mare surpriză, băimărenii au și ei tot trei reprezentanți în 6-le ideal. Este vorba de extrema Marius Cheagă, de centrul Pedro Da Silva Santos, dar și de liberoul Pierre Bouleau.

Ultimul nume în lista premianților este craioveanul Tim Stohr, cel care este la a doua ispravă de acest gen. De altfel, în echipa etapei a 19-a, avem doi debutanți (Cheagă și Silva Santos), băimărenii intrând prima dată în formația ideală.

Extremă: MARIUS CHEAGĂ (Știința Baia Mare). Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Marius a adunat 13 puncte, 39% eficiență în atac. Și-a ajutat echipa în defensivă: 46% preluare pozitivă și 38% preluare excelentă. A servit bine, punând presiune pe adversari.

Centru: ALIASGHAR MOJARAD (Rapid București). Iranianul e a treia oară în formația rundei. Foarte bun în apărare, a reușit 6 blocaje. A adunat 13 puncte la general, având și un as. 55 % procentajul de reușită în ofensivă.

Opus: AMIR GHAFOUR (Rapid București). Amir are abonament la echipa etapei. E acum pentru a cincea oară. A strâns 23 de puncte în meciul cu Arcada, dintre care un blocaj și 3 ași! A avut 56 % procentaj de reușită în atac. Excelent și la serviciu, bombele sale au destabilizat defensiva campioanei.

Coordonator: DEJAN VINCIC (Rapid București). Omul cu tactica din teren, pasele sale și-au găsit mereu adresa. Știe foarte bine să-și pună în evidență coechipierii. A contribuit și cu două puncte la succes.

Centru: PEDRO DA SILVA SANTOS (Știința Baia Mare). Al doilea debutant al etapei, brazilianul a fost și el unul dintre oamenii cheie în victoria cu Steaua. 10 puncte în contul său, dintre care un blocaj. A avut o eficiență în atac de 69%.

Extremă: TIM STOHR (SCM U Craiova). 19 puncte pentru neamțul Craiovei în victoria contra celor de la CSM Constanța. A avut două blocaje, doi ași și un procentaj excelent în atac: 71%. Probleme ceva la preluare, 50% recepție pozitivă și 12% recepție excelentă.

Libero: PIERRE BOULEAU (Știința Baia Mare). Francezul a fost impecabil în defensivă. Nu a lăsat nicio minge să cadă. 71% preluare pozitivă și 43% preluare excelentă, cifrele care l-au evidențiat pe Pierre.

Antrenor: DRAGAN KOBILJSKI (Rapid București). Sârbul este și el a treia oară ”selecționer” în echipa etapei. Rapid se bate în acest sezon la titlu, iar Dragan trebuie să facă o echipă din toate vedetele pe care le are la dispoziție. E foarte greu, dar până acum lucrurile merg bine pentru Rapid.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors