LIKE US? SPREAD THE WORD

Avancronica etapei a 20-a a Diviziei A1 (m): Știința – SCM Zalău e în direct la TVR 3

Divizia A1 la volei masculin a ajuns la etapa a 20-a, care se va desfășura de-a lungul a două zile. Sâmbătă sunt programate cinci partide, dintre care una va fi în direct la TVR 3.

Primul meci al zilei de sâmbătă va începe la ora 12.00, la Timișoara, acolo unde ultima clasată primește vizita celor de la Explorări Baia Mare, care pornesc ca favoriți.

De la ora 13.00 se va disputa meciul televizat al zilei: Știința București – LAPI Dej SCM Zalău. Un meci în care oaspeții pornesc ușor favoriți, prin prisma experienței superioare, dar în care Știința ar putea produce surpriza. Partida va fi în direct la TVR 3.

De la ora 15.30, tot la București, Olimpia Titanii va întâlni pe Dinamo. Clasați pe poziția a cincea a campionatului, jucătorii de la Olimpia pornesc cu șansa a doua în fața dinamoviștilor, care par într-o revenire de formă.

Ocupanta locului 3 în clasament, SCMU Craiova își poată adăuga sâmbătă, de la ora 18.00, alte trei puncte. Adversara oltenilor va fi Rapid, una dintre echipele cu evoluții oscilante în acest retur.

Al cincilea meci al zilei va avea loc la Cluj-Napoca, acolo Steaua pornește favorită în fața localnicilor de la Universitatea, ocupanții penultimului loc din clasament. Pentru clujeni este va fi al doilea meci în 24 de ore. Și, după ce au jucat vineri cu liderul, acum în aceeași sală vine ocupanta locului secund, Steaua.

Duminică, etapa se va încheia cu meciul dintre Unirea Dej și Arcada Galați, programat la ora 18.00. Campionii au avut un adevărat tur de forță în această săptămână, cu meciuri din două în două zile: miercuri au jucat acasă cu Dinamo, în returul sferturilor de finală ale Cupei României, apoi vineri s-au impus cu 3-0 la Cluj-Napoca, într-un meci disputat în devans în etapa a 22-a, iar duminică vor juca la Dej, cu Unirea.

Programul etapei a 20-a a Diviziei A1 (m)

Sâmbătă, 26 februarie

12.00 UV Timișoara – Explorări Baia Mare

13.00 Știința București – LAPI Dej SCM Zalău – în direct la TVR3

15.30 Olimpia Titanii – Dinamo

18.00 SCMU Craiova – Rapid

18.00 U Cluj – Steaua

Duminică, 27 februarie

18.00 Unirea Dej – Arcada Galați

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors