LIKE US? SPREAD THE WORD

Avancronica etapei a 20-a a Diviziei A1 (f): Vineri avem un meci televizat: CS Medgidia – Dinamo

Etapa a 20-a a Diviziei A1 la volei feminin începe vineri cu două partide, dintre care una va fi televizată în direct pe TVR 3.

De la ora 18.00, la Medgidia, echipa locală va întâlni pe Dinamo într-un meci care va fi transmis în direct la TVR 3. Învingătoare în etapa trecută la Voluntari, scor 3-0, echipa gazdă pornește cu prima șansă în fața unei formații care îmbină foarte frumos tinerețea româncelor cu experiența jucătoarelor străine.

Tot de la ora 18.00, la Blaj, formația locală va primi vizita Științei Bacău. Ambele echipe au jucat miercuri. Blajul în manșa tur a semifinalelor Cupei CEV (0-3 la Târgu Mureș cu Eczacibaşi Istanbul), iar Știința la Craiova, într-o restanță din etapa a 18-a, încheiată cu scorul de 3-2 pentru oltence.

Ziua de sâmbătă va fi deschisă, la ora 15.00, de partida de la Cluj-Napoca, dintre Volei Cristina Pîrv Turda și Rapid. Cu un moral foarte bun după ce marți au învins cu scorul de 3-0 pe Dinamo, bucureștencele pornesc și în meciul de sâmbătă ca favorite.

De la ora 18.00 vor avea loc două partide. La Târgoviște, campioana, CSM, va încerca să își refacă moralul în fața formației SCMU Craiova, după punctul pierdut surprinzător în deplasarea de la Bacău. La Mioveni, CSO Voluntari va veni decisă să recupereze punctele pierdute luni, în propria sală, contra celor de la CS Medgidia.

Runda se încheie cu meciul de la ora 18.30, CSM Lugoj – U NTT Data Cluj, o partidă în care gazdele sunt de departe favorite.

FOTO: Facebook/ CS Medgidia

Programul etapei a 20-a a Diviziei A1 (f)

Vineri, 25 februarie

18.00 CS Medgidia – Dinamo – în direct la TVR 3

18.00 CSM Volei Alba Blaj – Știința Bacău
Sâmbătă, 26 februarie

18.30 CSM Lugoj – U NTT Data Cluj

18.00 Dacia Mioveni – CSO Voluntari

15.00 Volei Cristina Pîrv Turda – Rapid

18.00 CSM Târgoviște – SCMU Craiova

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors