LIKE US? SPREAD THE WORD

”A fost minunat! M-am întors după 11 ani în România și am avut un sezon ireal!”

Aliona Martiniuc, universalul de la CSM Lugoj, a venit prima dată în România în 2010. A jucat atunci două sezoane pentru Tomis Constanța și a câștigat titlul de fiecare dată. Acum, la 32 de ani, s-a întors la CSM Lugoj și a avut un sezon fabulos cu echipa bănățeană.

A cucerit Supercupa și Cupa României, a ocupat locul 3 în campionat și a jucat și finala Challenge Cup.

”A fost minunat! M-am întors după 11 ani în România și am avut un sezon ireal. Nu mă așteptam la un asemnea come-back”, a declarat Aliona. Moldoveanca născută la Râbnița spune despre Lugoj ”că e o echipă cu suflet, care a jucat cu inima, o echipă formată din fete cu caracter”.

Rămâne la CSM Lugoj

A semnat prelungire cu CSM Lugoj. ”E o știre nouă, dar am vrut să mai rămân”. Fiecare medalie câștigată în acest sezon îi e foarte dragă, dar cea de la Supercupă, a fost cea mai surprinzătoare. ”Am învins și atunci Blajul, erau campioane, iar noi fuseserăm invitate de pe locul 5. Acel trofeu ne-a dat multă încredere pentru sezon”, a punctat Aliona.

La Final Four-ul Cupei României, de la Pitești, Aliona Martiniuc a fost una dintre cele mai bune jucătoare ale Lugojului. A reușit 23 de puncte în semifinala contra Blajului, câștigată de echipa sa 3-2, și 21 de puncte în finala cu CSM Târgoviște, 3-1. ”Am vorbit cu mine, în dimineața meciului, și mi-am spus: <Aliona, știu că ești obosită, și cu capul și fizic, dar hai să dăm totul!> Și așa am făcut. Am trăit apoi o mare bucurie”, a încheiat jucătoarea din Republica Moldova.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors