LIKE US? SPREAD THE WORD

127 de tehnicieni au participat la ”Cursul de Perfecționare pentru antrenorii echipelor de juniori”, de la Târgu Mureș

Federația Română de Volei a organizat, în parteneriat cu Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș, „Cursul de perfecţionare pentru antrenorii echipelor de juniori” ( diviziile Juniori / Cadeti / Sperante / Minivolei).

international volley camp 1 - FRVolei
Antrenorii au urmărit cu interes antrenamentele dechise (FOTO: International Volley CAMP)

În cele două serii alocate (11-12 iulie sau 14-15 iulie), un total de 127 de antrenori au asistat la lecțiile practice oferite de câțiva dintre cei mai valoroși antrenori din lume din voleiul juvenil. Astfel, participanții au putut asista la antrenamente susținute de tehnicienii Giuseppe Bosetti, Franca Bardelli, Massimo Dagioni, de specialistul în pregatire fizică Nicola Bakaloni sau de specialistul în psihoterapie Oana Cuesdeanu.

international volley camp 2 - FRVolei
Imagini din timpul antrenamentelor din cadrul International Volley CAMP (FOTO: International Volley CAMP)

Invitata specială a International Volleyball CAMP, evenimentul organizat timp de o săptămână (10-17 iulie) și în cadrul căruia a fost integrat și Cursul de Perfecționare, a fost internaționala Nneka Onyejekwe.

international volley camp 3 - FRVolei
S-a lucrat și indivizudalizat, în funcție de nevoile fiecărei jucătoare (FOTO: International Volley CAMP)

Federația Română de Volei le mulțumește cu acest prilej organizatorilor și tuturor voluntarilor care au asigurat desfășurarea în cele mai bune condiții a Cursului de Perfecționare, dar și antrenorilor pentru participarea la acestea și le urează mult succes în continuare.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors