LIKE US? SPREAD THE WORD

Victorii pentru CSM Târgoviște și CSM Volei Alba Blaj în ultima etapă a Ligii Campionilor. Ambele echipe vor juca în sferturile Cupei CEV

Seară minunată pentru voleiul românesc în Liga Campionilor. Atât CSM Volei Alba Blaj, cât și CSM Târgoviște au învins în ultimele meciuri din grupe și s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei CEV.

În ultimul meci al grupei B a Ligii Campionilor, CSM Volei Alba Blaj era obligată să câștige ultimul meci din serie pentru a ocupa locul 3, care duce în sferturile Cupei CEV. Iar victoria a venit, spre marea bucurie a fanilor care au însoțit echipa la Târgu Mureș, locul unde își dispută campioana meciurile europene de acasă. Astfel, Volei Alba Blaj s-a impus cu scorul de 3-1 (25-23, 25-20, 24-26, 25-16) în fața formației ucrainene Prometei Dnipro și a terminat pe locul 3 în clasament, câștigându-și dreptul de a evolua în sferturile de finală ale Cupei CEV.

volei alba blaj 5 - FRVolei
Volei Alba Blaj și hora bucuriei (FOTO: Facebook/ Volei Alba Blaj)

În Grupa E, CSM Târgoviște era deja calificată matematic în sferturile Cupei CEV, însă a tratat cu mare seriozitate și ultimul meci din Liga Campionilor, cu formația bulgară Marița Plovdiv. Și victoria a revenit vicecampioanei României cu scorul de 3-0 (25-18, 25-10, 26-24), aceasta fiind prima victorie obținută pe propriul teren de formația din Târgoviște în istoria participărilor în Liga Campionilor.

csm targoviste 1 2 - FRVolei
CSM Târgoviște a încheiat cu o victorie participarea în Liga Campionilor (FOTO: Facebook/ CSM Târgoviște)
ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors