LIKE US? SPREAD THE WORD

Turneul Final Four al Cupei României sprijină cauza Asociației Magic

Turneul final al Cupei României la volei masculin, ediția 2021/ 2022, sprijină cauza Asociației Magic – copiii cu diagnostice oncologice

Turneul Final Four al Cupei României la volei masculin se va desfășura anul acesta la Brașov și va fi dedicat sprijinirii copiilor cu diagnostice oncologice, aflați în grija Asociației Magic.

Paula Seling, ambasador Magic mereu alături de copiii asociației, va cânta imnul României, în deschiderea finalei.

Organizatorii evenimentului – Federația Română de Volei, Primăria Brașov, Consiliul Județean Brașov și ASC Vulturii Brașov – vă invită să susțineți în număr cât mai mare competiția sportivă și copiii cu diagnostice grave, deopotrivă.

Semifinalele vor avea loc sâmbătă, 12 martie, după următorul program: LAPI Dej SCM Zalău – Steaua (ora 15.00) și SCMU Craiova – CSM Arcada Galați (ora 18.00). Învingătoarele vor juca în finala care va avea loc duminică, 13 martie, de la ora 19.00.

Puteți și chiar e recomandat să veniți cu copiii: vor fi încântați să se joace cu mascotele Mickey și Minnie, să fie pictați pe față în culorile echipei favorite și să învețe să modeleze baloane.

La finala turneului vor fi prezenți și micuții fotbaliști ucrainieni de la clubul Ruh Lviv, în vârstă de 12 ani, veniți la Brașov pentru un turneu și care nu se mai pot întoarce acasă din cauza războiului. Un semn de solidaritate din partea celor mici și din partea organizatorilor, având în vedere că, de la începutul războiului, Asociația Magic a întns mâini de ajutor și pentru mamele și copiii din Ucraina.

Intrarea este liberă, însă participanții la eveniment vor avea posibilitatea să lase fiecare cât poate, în cutia de donații inscripționată cu mânuța magică a Asociației Magic.

De asemenea, cei care nu pot participa fizic își pot întinde mâinile de ajutor prin ț î :

IBAN RON: RO23RNCB0132142511010001

EUR: RO93RNCB0132142511010002, codul BIC: RNCB, codul SWIFT: RNCBROBU

sau ț ( / nă), prin , .

Toți banii vor fi folosiți pentru a sprijini copiii cu diagnostice grave și familiile lor.

*

Asociația Magic este o organizație non-guvernamentală care are grijă de peste 10.000 de beneficiari (copii grav bolnavi și familiile lor), asigurându-le prin cele 12 proiecte ale sale o adevărată rețea de mâini de ajutor în lupta cu boala: transportul familiilor cu copii grav bolnavi, la spital și înapoi acasă, cu șoferi voluntari (Șofer de Suflet), cazare pentru părinți pe perioada spitalizării copiilor (MagicHOME), pachete săptămânale pe secțiile de oncopediatrie și consiliere psihologică a copiilor și părinților (MagiCARE), colete lunare cu alimente și toate cele necesare pentru familiile cele mai vulnerabile (MagicBOX), burse educaționale (MagicEDU) în valoare de 500 de lei/lună, tabere pentru copiii oncologici sau care au pierdut pe cineva drag in lupta cu boala (MagiCAMP), vacanțe pentru întreaga familie a copilului bolnav (MagicTICKET) și multe altele.

Despre toată activitatea Magic și modalitățile în care mai puteți ajuta, aici:  www.asociatiamagic.ro

https://www.facebook.com/asociatiamagic
ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors