LIKE US? SPREAD THE WORD

”Tricolorii” pleacă în Macedonia de Nord pentru două meciuri amicale!

Reprezentativa masculină a României va pleca joi spre Skopje, acolo unde va susține vineri și sâmbătă două partide amicale în compania Macedoniei de Nord. Din cei 20 de jucători care se pregătesc în cantonamentul de la Brașov, 14 vor face deplasarea. Antrenorul Sergiu Stancu a vorbit despre prima parte a pregătirii de la Brașov și despre obiectivele echipei pe termen scurt.

”E un bun prilej de a ne autoevalua!”

”A fost o perioadă de pregătire normală, mai grea decât de obicei, în care am pus accent pe partea fizică, multe ședințe de forță, antrenamente bazate pe număr mare de repetări . Sunt foarte mulțumit de felul cum au răspuns băieții, mă bucur că am un număr mare de jucători, că putem să ne antrenăm la nivel maxim”

”Vom întâlni trei adversari calificați și ei la Euro 2023: Macedonia de Nord, Cehia și Finlanda. Un bun prilej de a ne autoevalua. Cu această perioadă, am intrat practic în linie dreaptă cu pregătirea”

”Ne interesează să progresăm, să jucăm cât mai aproape de nivelul  nostru maxim, să punem în practică în meciuri ceea ce am făcut la antrenamente. Să fim noi mulțumiți de ceea ce realizăm pe teren”

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors