LIKE US? SPREAD THE WORD

Steaua, eliminată în sferturile de finală ale Cupei Challenge (m)

Steaua s-a oprit în sferturile de finală ale Cupei Challenge la volei masculin. România a rămas fără reprezentante în cupele europene masculine.

Învinsă cu scorul de 3-1 în partida tur, de Olympiakos Pireu, Steaua avea nevoie de o victorie de trei puncte și de câștigarea ”setului de aur” pentru a se califica în semifinale. Numai că adversarii, cu doi titulari ai Sloveniei (ocupanta locului 4 la Mondiale) în formula de bază, și-au adjudecat primele două seturi ale partidei, asigurându-și astfel calificarea matematică în penultimul act. Steaua a reușit apoi să egaleze situația pe tabela de marcaj, dar în decisiv grecii au fost din nou mai buni. Olympiakos s-a impus cu scorul de 3-2 (25-15, 25-21, 15-25, 20-25, 15-11) și s-a calificat în semifinale.

Steaua se va concentra de acum doar pe campionat, acolo după 13 etape ocupă primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Dinamo.

Au jucat pentru Steaua: C. Matei (15), Peța (10), Iftime (7), Vologa (4), Wilson (3), Kostic (2), Sobala (1), Pokersnik (-), Lakcevic (libero). Nu au jucat: Baziliuc-Iordache, Cl. Dumitru, Bontea, Păun (libero). Antrenor: Bogdan Kotnik.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors