LIKE US? SPREAD THE WORD

Steaua a învins pe Arcada Galați și astfel vineri vom avea, la Craiova, o adevărată finală pentru bronzul Diviziei A1 (m)

Steaua a spart gheața victoriilor în play-off chiar contra campioanei, Arcada Galați.

Bucureștenii s-au impus cu scorul de 3-2 în fața Arcadei la capătul unui meci pe care l-au dominat și din care puteau obține chiar toate cele trei puncte, pentru că în setul secund, pierdut la 23, au condus în permanență până în ultimele trei mingi, adjudecate de jucătorii de la malul Dunării. Cu titlul adjudecat încă de acum două etape, Sergiu Stancu, antrenorul gălățenilor, a folosit toți jucătorii din lot.

Aceasta a fost a treia oară în cele cinci meciuri directe disputate de cele două echipe în sezonul 2021/ 2022 – 4 în Divizia A1 și una în finala Cupei României – când partida s-a încheiat cu scorul de 3-2. De două ori s-au impus astfel steliștii, ei putându-se mândri cu faptul că într-un campionat în care Arcada a pierdut doar trei meciuri ei le-au produs două înfrângeri.

Cu aceste două puncte, Steaua a urcat pe locul 3 în clasamentul play-off-ului, fiind la egalitate de puncte cu SCMU Craiova, ocupanta poziției a patra. Cele două echipe vor fi adversare directe în ultima etapă, vineri, 22 aprilie, când se va juca meciul direct pentru medaliile de bronz ale campionatului, la Craiova. Acolo unde cine va învinge va termina pe locul 3. Scor final: Steaua – CSM Arcada Galați 3-2 (25-16, 23-25, 32-30, 22-25, 15-10).

În celălalt meci al grupei 1-4, Dinamo a învins vineri pe SCMU Craiova cu scorul de 3-0 (25-19, 25-19, 25-10) și și-a asigurat matematic poziția secundă în clasament și, implicit, medaliile de argint.

Au evoluat formațiile:

Steaua: C. Matei (20p), Peța (14p), Radunovic (10p), Vologa (8p), Iftime (5p), Ghionea (4p), Kostic (1p), Cl. Dumitru (-), Ocunschi (-), Lakcevic (libero). Nu au fost introduși pe teren: Miron, Bontea, Romanescu (libero). Antrenor: Silviu Oancea.

Arcada Galați: Raic (14p),Sestan (14p), Toro Ramella (7p), Darlaczi (6p), Sobirov (5p), Butnaru (5p), Rangel (3p), Bala (3p), Rață (3p), Magdaș (2p), V. Talpă (2p), Teleleu (1p), Cristudor (libero), Kantor (libero). Antrenor: Sergiu Stancu.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors