LIKE US? SPREAD THE WORD

Sâmbătă se joacă meciurile penultimei etape în grupele 5-8 și 9-12

Ajunse la penultima etapă, grupele locurilor 5-8, respectiv 9-12, își dispută sâmbătă penultima etapă. Meciul cu miză se joacă la Zalău.

LAPI Dej SCM Zalău va juca, de la ora 18.00, în propria sală, contra bucureștenilor de la Olimpia Titanii, un meci pe care e obligată să-l câștige cu 3-0 sau cu 3-1, pentru a putea spera în continuare la ocuparea locului 5 la finalul campionatului. Acum, echipa din Capitală este pe această poziție și are nevoie de un punct în următoarele două partide – cea cu Zalăul, de sâmbătă sau cea cu Explorări, de la Baia Mare, de luni – pentru a-și asigura poziția a cincea și a se califica în premieră în cupele europene.

Tot în grupa locurilor 5-8 avem și meciul dintre Explorări Baia Mare și Știința București. Acesta începe la ora 12.00 și are ca miză doar onoarea jucătorilor, pentru că cele două formații nu mai pot părăsi locurile 7 (Explorări), respectiv 8 (Știința).

În grupa locurilor 9-12 avem meciurile Rapid – Unirea Dej (ora 13.00) și ”U” Cluj – UVT Timișoara (ora 18.00), dar ele sunt fără implicații în lupta pentru evitarea retrogradării, căci se știe că sunt căzuți matematic de pe prima scenă clujenii și timișorenii.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors