LIKE US? SPREAD THE WORD

Sâmbătă se dispută toate meciurile etapei a opta a Diviziei A1 (m). SCMU Craiova – Dinamo va fi la TVR 3

Sâmbătă avem o zi plină în Divizia A1 la volei masculin. Etapa a opta programează în această zi toate cele șase partide, din care una va fi în direct la TVR 3.

De la ora 17.30, la Craiova, primele două clasate se vor întâlni într-o partidă care va fi transmisă în direct la TVR 3. SCMU Craiova, liderul clasamentului, va primi vizita formației de pe locul secund, Dinamo, care are cu un set mai mult pierdut în cele șapte etape disputate până acum. Partida e deschisă oricărui rezultat.

Etapa a opta va începe la Suceava, cu meciul dintre echipa locală și campioana, Arcada Galați. Partida e programată să înceapă la ora 14.00.

De la ora 15.00, Steaua va juca împotriva ultimei clasate, Știința București și ar putea profita de un eventual meci de cinci seturi la Craiova pentru a urca în premieră pe primul loc al clasamentului.

De la ora 17.00 avem trei partide. La Dej, gazdele vor primi vizita Rapidului, formație care în etapa trecută a pierdut un dramatic acasă, în fața celor de la SCMU Craiova.

La Cluj-Napoca, gazdele de la ”U” vor juca împotriva formației SCM Zalău, în timp ce la Baia Mare, Explorări va juca împotriva celor de la CSM Constanța. Acest meci va fi urmat de un al doilea, duminică, de la ora 12.00, atunci când se va disputa manșa tur a primei faze a Cupei României.

Programul etapei a opta a Diviziei A1 (m)

14.00 CSM Suceava – CSM Arcada Galați – în direct AICI

15.00 Steaua – Știința București – în direct AICI

17.00 Știința Explorări Baia Mare – CSM Constanța – în direct AICI

17.00 ”U” Cluj – SCM Zalău – în direct AICI

17.00 Unirea Dej – Rapid – în direct AICI

17.30 SCMU Craiova – Dinamo – în direct la TVR 3

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors