LIKE US? SPREAD THE WORD

S-au stabilit laureații Campionatului Național de volei plajă la speranțe – ediția 2022/ 2023

Organizate în perioada 15-18 august, la Ambient Summer Beach, din Frumușani (15 km. de București), Campionatele Naționale de volei pe plajă pentru speranțe au fost un real succes.

La feminin au participat 18 echipe, fiind disputate două meciuri de calificare înaintea startului meciurilor de pe tabloul principal. Titlul a fost cucerit de reprezentantele clubului Westar Arad, Briana Fekete și Maya Mihaela Rosenfeld Bugele. Cele două au învins în finală, cu scorul de 2-1 (21-19, 14-21, 15-10), perechea Diana Alexandru/ Alexia Micula (CSM Timișoara).

volei pe plaja sperante campioane feminin - FRVolei
Campioanele naționale de volei pe plajă la categoria speranțe – feminin, ediția 2022/ 2023 (FOTO: Facebook/ Enjoy the Moment)

Medaliile de bronz au revenit echipei Raluca Puică/ Ștefania Neagu (CSS Târgoviște), care au trecut cu 2-1 (15-21, 21-10, 15-12) de cuplul Brianna-Maria Barna/ Mara-Mirian Mihu (CS Atomic Blaj).

Rezultatele complete ale competiției feminine le puteți vedea AICI.

volei pe plaja sperante - FRVolei
Trofeele și medaliile acordate la Campionatul Național de volei pe plajă la categoria speranțe, ediția 2022/ 2023 (FOTO: Facebook/ Enjoy the Moment)

La masculin, unde s-au înscris 12 formații, turneul a fost dominat de reprezentanții CSM București, care au cucerit medaliile de aur și de bronz, aceștia din urmă după o finală mică disputată tot în fața unor jucători de la același club.

Campioni naționali sunt Ianis Simu și Rareș Radu, care au trecut în finală, cu scorul de 2-0 (21-16, 21-14) de perechea David Ispas/ Denis Bichilie (Provolei Arad).

volei pe plaja sperante campioni masculin - FRVolei
Campionii naționali de volei pe plajă la categoria speranțe masculin, ediția 2022/ 2023 (FOTO: Facebook/ Enjoy the Moment)

Medaliile de bronz au fost cucerit de perechea Sebastian Vrenicu/ Robert Păucescu (CSM București), care a învins cu 2-0 (21-16, 21-9) cuplul Robert Zamoșteanu/ Denis Grădinaru.

Rezultatele complete ale competiției masculine le puteți vedea AICI.

Fotografii de la această competiție, din toate zilele de concurs, puteți vedea AICI.

volei pe plaja sperante campioni - FRVolei
Fotografie de grup a semifinaliștilor Campionatului Național de volei pe plajă la categoria speranțe, ediția 2022/ 2023 (FOTO: Facebook/ Enjoy the Moment)
ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors