LIKE US? SPREAD THE WORD

România a învins clar Albania și a ajuns la turneul Final Four al Silver League

Naționala României a câștigat meciul cu Albania, scor 3-0 și grupa B a Silver League cu 5 victorii din 6 posibile. Pentru tricolori urmează turneul Final Four, programat în zilele de 18 și 19 iunie, în Ungaria.

Meciul cu Albania, disputat duminică, la Galați, nu a avut istoric. În fața unei formații care nu a făcut nici un blocaj, dar care înaintea startului meciului mai avea șanse de calificare în turneul Final Four dacă ne lua un punct, România a jucat relaxat și a câștigat clar, cu scorul de 3-0 (25-18, 25-19, 25-22). Drept urmare, tricolorii au câștigat grupa, cu cinci victorii din șase posibile, și s-au calificat la turneul final al Silver League. Acolo unde vor juca împotriva Ungariei, sâmbătă, 18 iunie. În celălalt meci se vor întâlni Finlanda și Macedonia de Nord, după care duminică învingătoarele vor juca una împotriva celeilalte pentru ocuparea singurul loc calificante în Folen

Au jucat pentru România: Bălean (12), Rață (9), R. Călin (9), Bala (8), Butnaru (6), Aciobăniței (6), Peța (5), C. Bartha (4), B. Bartha (2), Vologa (1), Iftime (-), Cl. Dumitru (- ), Diaconescu (libero), Kantor (libero). Antrenor: Sergiu Stancu.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors