LIKE US? SPREAD THE WORD

Rezumat CSM Volei Alba Blaj – CSM Targoviste 20.03.2021

[vc_row][vc_column][vc_column_text]CSO Voluntari și CS Medgidia au închis Turneul 3 din retur organizat la Voluntari.

CSM Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște au oferit meciul zilei în Divizia A1 Feminin. Cu un nou antrenor pe banca tehnică în persoana lui Giovanni Caprara, echipa din Târgoviște căuta să dea un răspuns solid meciului pierdut din Cupa României atunci când Alba Blaj s-a impus categoric.
Cu o perioadă aglomerată cu meciuri tari în cupele europene, CSM Volei Alba Blaj intra în meciul cu CSM Târgoviște după o primă manșă a finalei Challenge Cup în care nu și-a regăsit ritmul de joc. CSM Târgoviște a intrat hotărâtă pentru a se impune cât mai clar și a prestat un volei curajos, Alba Blaj fiind nevoită să revină în seturi mai tot timpul pentru a ține aproape de adversare. Ambele echipe și-au adjudecat rând pe rând câte un set astfel că meciul a avut nevoie de set decisiv, unul în care CSM Târgoviște s-a impus cu 15-10.
A fost un rezultat care relansează lupta pentru titlu în Divizia A1, de altfel căpitanul celor de la CSM Târgoviște, Diana Calotă, punctând la finalul meciului faptul că acum nimic nu este decis în lupta pentru titlu. De partea celor de la Alba Blaj, principalul Darko Zakoc a felicitat echipa adversă pentru sacrificiul din apărare și a punctat importanța meciurilor viitoare pe care CSM Volei Alba Blaj le mai are de disputat în acest retur.
Pentru CSM Târgoviște printre cele mai bune jucătoarea au fost Heydi Casanova care a încheiat partida 26 de puncte, 1 as, Gergana Dimitrova 15 puncte, 1 as, 1 blocaj, Leah Meyer 11 puncte, 1 as, 3 blocaje.
Pentru Volei Alba Blaj, Bojana Milenkovic a avut cele mai multe puncte realizate, terminând cu 15 puncte, 2 ași, 1 blocaj, Ioana Baciu 13 puncte, 1 blocaj, Jovana Kocic 12 puncte, 1 as, 4 blocaje. În apărare Silvija Popovic a avut din nou un meci foarte eficient cu un procentaj foarte bun de recepții reușite.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”5277,5278,5279,5280,5281,5282,5283,5284,5285,5286,5287,5288,5289″][/vc_column][/vc_row]

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors