LIKE US? SPREAD THE WORD

Naționala României și-a aflat și cea de-a cincea adversară din grupa de la Campionatul European U19 (f)

Naționala feminină de volei U19 a României și-a aflat și cea de-a cincea adversară din grupa de la Campionatul European.

Repartizată în Grupa a II-a, alături de Turcia, Serbia, Croația, Elveția și o echipă venită din cea de-a treia fază a calificărilor, naționala României știe acum și numele celei de-a șasea componente a seriei. Aceasta este naționala Țărilor de Jos, care a reușit să câștige cu trei victorii din tot atâtea meciuri grupa decisivă. Pe teren propriu, la Arnhem, olandezele au învins cu scorul de 3-0 Estonia și Spania și cu 3-1 Slovacia, fosta adversară a româncelor în grupa de calificare pe care tricolorele au câștigat-o la Mioveni, în primăvară.

Din Grupa I a Campionatului European U19 (f) fac parte Macedonia de Nord, Polonia, Italia, Slovenia, Grecia și Finlanda. Nordicele sunt venite după al treilea tur de calificare, ele câștigând grupa care s-a disputat în Muntenegru.

Turneul final al Campionatului European U19 (f) va avea loc în perioada 28 august – 4 septembrie, la Skopje, în Macedonia de Nord.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors