LIKE US? SPREAD THE WORD

Naționala României, învinsă de Ucraina în al doilea meci din Golden League

Naționala feminină de volei a României a fost învinsă cu scorul de 3-1 (25-13, 20-25, 25-20, 25-14) de Ucraina, în cel de-al doilea meci din grupa C a Golden League 2022. În primul, jucat cu o zi înainte, România s-a impus cu 3-2. Partida retur s-a disputat tot la Alexandria, din cauza situației din Ucraina.

nationala romania fete - FRVolei
Naționala feminină a României, la intonarea imnului național

Meciul a fost dominat de echipa oaspete, care a avut un start fulgerător de partidă, câștigând primul set la 13. În al doilea jucătoarele noastre au fost ”trezite” de antrenorul principal Guillermo Naranjo, astfel că și-au recuperat inspirația, nu au mai făcut ”cadouri” adversarelor, ca în primul meci și au reușit să câștige la 20 și să egaleze situația pe tabelă.

alexandra spinoche bucurie - FRVolei
Alexandra Spînoche se bucură după un punct reușit contra Ucrainei

Din păcate, în următoarele două acte, câștigate la 20 și a 14 de naționala Ucrainei, adversarele au fost mai bune, astfel că ele s-au impus cu scorul de 3-1 și ocupă primul loc în grupă, cu 4 puncte. În acest meci am consemnat un nou debut la naționala României: Gabriela Dan, extrema formației CSO Voluntari.

Au jucat pentru România: Buterez (16), Budăi-Ungureanu (14), Matei (10), Roman (8), Spînoche (5), D. Ionescu (2), Miclăuș (1), G. Dan (1), Ariton (1), Zadorojnai (1), M. Radu (-). Nu a jucat: G. Popa. Antrenor: Guillermo Naranjo.

Următorul meci al naționalei României va fi sâmbătă, 28 mai, la Budapesta, contra Ungariei. Partida va începe la ora 19.30.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors