LIKE US? SPREAD THE WORD

Naționala masculină a suferit prima înfrângere în Silver League

Naționala masculină a României a suferit prima înfrângere în actuala campanie a Silver League. Tricolorii au fost învinși cu scorul de 3-1 (25-21, 22-25, 25-19, 25-22) în Macedonia de Nord.

Cu siguranța prezenței în Final Four, antrenorul Sergiu Stancu a dat o șansă și unor jucători mai puțini folosiți în această campanie de a evolua. Conștienți că era ultima lor șansă pentru a mai rămâne în cărțile calificării, macedonenii au intrat mult mai hotărâți pe teren, au luptat pentru fiecare minge și au obținut o victorie care îi face să spere la calificare până în ultima etapă.

Au jucat pentru România: Rață (18), Aciobăniței (15), R. Călin (9), Bala (6), M. Peța (4), B. Bartha (3), C. Bartha (3), C. Matei (2), Cl. Dumitru (1), Butnaru (1), D. Chițigoi (-), Vologa (-), Diaconescu (libero). Nu a jucat: Kantor (libero). Antrenor: Sergiu Stancu.

Cu patru victorii din cinci meciuri, România este lider în Grupa B și va juca duminică, de la ora 17.00, contra ocupantei locului secund, Albania, care a strâns trei succese până acum. Indiferent de rezultatul partidei, tricolorii vor fi prezenți la turneul Final Four al Silver League, care va avea loc în zilele de 18 și 19 iunie, în Ungaria.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors