LIKE US? SPREAD THE WORD

Marți se dă startul în grupa locurilor 1-4 din Divizia A1 (m). Steaua – Dinamo va fi în direct la TVR 3

CSM Arcada Galați – SCMU Craiova și Steaua – Dinamo sunt meciurile primei etape ale grupei 1-4 din Divizia A1 la volei masculin. Ele se vor disputa marți, iar derby-ul bucureștean va fi transmis în direct la TVR 3.

De la ora 18.00 vom avea reeditarea semifinalei Cupei României de acum 10 zile, din cadrul turneului Final Four de la Brașov. Atunci s-a impus Arcada cu scorul de 3-1. Cu moralul foarte sus după ce au învins și pe Dinamo cu 3-0 în restanța disputată vineri, gălățenii pornesc ca favoriți în această partidă care i-ar putea apropia și mai mult de al patrulea titlu consecutiv de campioni. Ei au un avans de 7 puncte față de ocupanta locului secund, Steaua, cu doar 6 meciuri rămase de disputat în acest sezon.

Steaua – Dinamo va începe la ora 19.00 și va fi în direct la TVR 3

De la ora 19.00, în direct la TVR 3, Steaua și Dinamo vor încerca să reînvie farmecul derby-urilor de pe vremuri. În acest campionat, cele două formații s-au mai întâlnit de două ori, echipa care găzduia întâlnirea impunându-se de fiecare dată cu 3-0 după ce a dominat copios partida. Pentru Steaua, care ocupă locul secund și care are două puncte avans față de Dinamo, situată pe trei, acesta e primul meci după eșecul dureros din finala Cupei României (0-3 cu Arcada). Va fi foarte interesant de văzut cum s-au recuperat atât psihic, cât și fizic (pentru că aveau mulți accidentați) după acea partidă.

steaua dinamo - FRVolei
În luna ianuarie, tot în sala ”Mihai Viteazul”, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0 în fața dinamoviștilor (FOTO: Facebook/ CSA Steaua)
ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors