LIKE US? SPREAD THE WORD

Înfrângeri în prima etapă a Ligii Campionilor pentru Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște

Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște au fost învinse în meciurile de debut din grupele Ligii Campionilor.

Volei Alba Blaj a fost învinsă dramatic în Franța, acolo unde Volero Le Cannet s-a impus cu scorul de 3-2 (25-23, 18-25, 23-25, 25-21, 15-7). Eroina partidei a fost rusoaica de doar 20 de ani a învingătoarelor, Vita Akimova, care evoluează pe postul de universal și care e reușit nu mai puțin de 43 de puncte! De la echipa noastră, Victoriia Russu a reușit 21 de puncte, fiind cea mai bună marcatoare e formației din Blaj.

Au jucat pentru Volei Alba Blaj: Russu (21), Dimitrova (16), Milenkovic (14), Kocic (9), Mirkovic (7), R. Ioan (5), Axinte (1), Faleș (1), Miclăuș (-), Kossanyiova (-), Cirkovic (-), Cojocaru (libero), Ispas (libero). Antrenor: Stevan Ljubicic.

Următorul meci al celor de la CSM Volei Alba Blaj în grupa B va avea loc la 20 decembrie, pe propriul teren, împotriva formației italiene Vero Volley Milano. Aceasta a învins cu scorul de 3-0 (25-17, 25-20, 25-21) pe SC Prometey Dnipro.

volei alba blaj liga campionilor - FRVolei
Volei ALba Blaj, înaintea primului meci din Liga Campionilor la volei feminin (FOTO: CEV)

În grupa D, CSM Târgoviște, aflată la primul meci din istoria clubului în Liga Campionilor, a fost învinsă cu scorul de 3-0 (25-18, 25-14, 25-22), la Istanbul, de Eczacibasi. Cu 8 puncte, Todorova a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, care va juca în etapa a doua a Grupei E pe teren propriu, contra formației poloneze Grupa Azoty Chemic Police, la 21 decembrie.

Au jucat pentru CSM Târgoviște: Todorova (8), Bjelica (7), Mirosavljevic (7), D. Ionescu (6), Ad. Matei (6), Zadorojnai (4), Buterez (1), Robitaille (1), Orlandea (-), Calotă (-), Bozicevic (libero), Ciucu (libero). Nu a jucat: Lamprousi. Antrenor: Giovanni Caprara.

csm targoviste liga campionilor 1 - FRVolei
CSM Târgoviște, înaintea primului meci din Liga Campionilor la volei feminin (FOTO: CEV)
ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors