C.S. "U" Cluj

BULETIN INFORMATIV
MANAGER DE ECHIPA
Prenumele / Numele : Ungureanu Bogdan
La club din anul : 2010
Data nasterii : 25.09.1981
Locul nasterii : Cluj-Napoca
Nationalitatea : Roman
Pozitia : Manager
Cluburi la care a activat : ‘‘U’’ Cluj, Petrolul Ploiesti - Fotbal
Succese obtinute pana acum : Aur Cupa Romaniei la fotbal 2013 cu Petrolul, Argint Supercupa Romaniei la fotbal 2013 cu Petrolul la fotbal, Argint cu “U” Cluj la fotbal, Cupa Romaniei 2015 cu “U” Cluj, de asemenea la fotbal

INTERVIU
1.Domnule Ungureanu Bogdan va rog sa va prezentati scurt pe dumneavoastra. Locul dvs. de munca si clubul pe care il conduceti :
Pe langa activitatea de manager la “U” Cluj volei masculin , sunt presedintele Partidului Romania Unita in municipiul Cluj Napoca, sunt stock broker din 2004 la mai multe firme de brokeraj.
2.Care sunt sarcinile principale pe care le aveti in aceasta functie si cum arat o zi de munca a dvs. in clubul C.S “U” Cluj?
Sarcina exclusiv si principala este administrarea din majoritatea punctelor de vedere a echipei de volei masculin. O zi de munca: 8-12 club, 12-18 brokeraj, 18-22 partid in club.
3.Care ar fi din punctul dvs. de vedere cei mai importanti pasi pe care i-ati strabatut la inceputul carierei pentru a ajunge manager de club?
Trebuie specificat ca in cadrul clubului “U” Cluj activeaza cateva zeci de sectii aflate sub comanda unui presedinte. Noi managerii de sectii ne ocupam exclusiv de cate una dintre ele asa cum eu ma ocup de cea de volei masculin. Dupa cum probabil se stie clubul “U” Cluj este primul club polisportiv din tara, si cel care detine cele mai multe discipline si in acest moment. Noi cei care conducem aceste sectii vom incerca mereu sa pastram acest lucru intact asa cum si-a dorit cel care a infiintat acest club la 1919, domnul doctor Iuliu Hatieganu.
4. Ce sfaturi le-ati da tinerilor absolventi de facultate care ar dori sa ajunga manageri de club?
Pe tineri ii sfatuiesc sa isi urmeze visele mereu, si daca acesta este visul lor, trebuie neaparat sa si-l urmeze.Poate nu vor gasi aici satisfactiile materiale la care se asteapta insa cele sufleteste vor fi mereu pe masura atata timp cat se vor dedica trup si suflet unui crez. Asta fiind valabil mereu in viata, nu doar in management sportiv.
5.Care sunt avantajele si dezavantajele care exista in jobul dvs de manager de club?
Avantajele sunt cele sufletesti, care nu pot fi masurate, la fel si dezamagirile si supararile sunt pe masura.
6.Care sunt cele mai frumoase experiente pe care le-ati trait ca manager de club?
Fiecare reusita a colectivului a fost una frumoasa, sunt foarte multe si toate au o insemnatate diferita si nu pot fi comparate, cel mai important lucru e ca fiecare zi, fiecare meci, fiecare minge se traiesc la maxim, si niciodata nu stii ca iti rezerva urmatorul moment. Trairile sunt foarte intense si toate merita pe deplin efortul. Fiecare dezamagire si fiecare moment mai putin bun trebuie sa fie sterse repede, fruntea sus si mai departe pentru ca fiecare moment greu si urat va fi urmat de unul frumos care-l va depasii, trebuie doar sa fim acolo cand se va intampla.